Selin Çakar Özlediğim Kerem Bürsin ve 'Bu Şehir Arkandan Gelecek', yeni yılın ilk hikayesi
HABERİ PAYLAŞ

Özlediğim Kerem Bürsin ve 'Bu Şehir Arkandan Gelecek', yeni yılın ilk hikayesi

Haberin Devamı

Yeni yılın ilk haftası olması sebebiyle birçok dizi yeni bölüm yayınlamak yerine özel bölümleriyle ekrana geldi. Tam da bu yüzden Atv’nin yeni dizisi başlamak için doğru zamanı seçti. Diriliş Ertuğrul, Kara Sevda gibi yerini sağlamlaştırmış dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmadığı bir akşamda ekrana gelmiş olması elbette avantaj oldu. Aldığı izlenme oranından da anlaşılacağı üzere ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’ seyircinin dikkatini çekmeyi başarmış.

Kerem Bürsin ve Leyla Tuğutlu ikilisini çok beğendiğimi ve sevdiğimi söylemeliyim. Bence sıcak ve seyirciyi aralarındaki aşka inandıracak bir çift olmuşlar. Her ikisinin de gözlerindeki ışıltı canlandırdıkları karakterlere çok inandıklarını kanıtlar gibiydi. Dizideki isimleriyle Derin ve Ali aralarında doğacak büyük aşkı seyirciye de hissettirmeyi başarırlarsa seyirci bu dizinin arkasından gidecektir.

Dizide en sevdiğim diğer iki karakterden biri Kaptan, diğeri de Şampiyon oldu. Hikayenin akışı içinde Ali’nin Rauf Kaptan’a ‘anne’ demesi beni derinden etkileyen bir ayrıntıydı. Eğreti durmuyordu, kulak tırmalamıyordu. Hatta ilk seferinde yanlış duyduğumu zannettim. Sonrasında hikayenin geçmişine geri dönüşler oldukça Ali’nin kaptana neden ‘anne’ dediğini de anlamış olduk.

Özlediğim Kerem Bürsin ve Bu Şehir Arkandan Gelecek, yeni yılın ilk hikayesi

Gürkan Uygun’un bu hikayedeki varlığı tam isabet olmuş. ‘Şampiyon’ karakterini hem imajıyla hem de oyunculuğuyla dolu dolu sunmuş seyirciye. Özellikle Kaptan’ın, Şampiyon’a oğlu Ali’nin yaşadığını söylediği sahnede Osman Alkaş da Gürkan Uygun da muhteşemdiler. Usta oyuncular bence ekran başındaki birçok seyircinin gözlerini doldurmayı başardılar.

Ancak ilk bölümün yayınlandığı haftayı baz almak yanlış olur. Çünkü güçlü rakiplerin ikisi de yeni bölümleri ekranda değillerdi. ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’ asıl sınavını bu hafta verecek. Diriliş Ertuğrul’un kemik kitlesini aşması zor olsa da ‘Kara Sevda’yı geride bırakması mümkündür.


Kerem Bürsin; izlenesi adam


Kim ne derse desin Kerem Bürsin doğru karaktere girdiği zaman insan ondan gözünü alamıyor ve ben bu dizide Ali Smith’i çok sevdim. Gözlerinin yeşiliyle, saçlarının kızılıyla Derin’in karşısında bence de tam aşık olunacak bir adam vardı.

Sosyal medyada Kerem Bürsin’in aksanıyla ilgili birkaç yorum okudum ama beni rahatsız etmedi. Beş yaşından beri ülke ülke gezip, beş dil konuşabilen bir Ali karakterinin aksanlı konuşuyor olması gayet normal değil mi?

Kerem Bürsin’i izlemeyi seven ve özlemiş biri olarak ekrana çok yakıştığını düşünüyorum ve Çarşamba akşamları Ali Smith’i izleyeceğime seviniyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder