Gündem Özlem intihar mı etti, öldürüldü mü?

Özlem intihar mı etti, öldürüldü mü?

Paylaş
Özlem intihar mı etti, öldürüldü mü?

Genç kadınının ölümündeki sır perdesi araştırılıyor

Kayseri'nin Talas İlçesi’nde üniversite öğrencisi 25 yaşındaki Özlem Ada’nın, kendini bir apartmanın 8’inci katındaki daireden atarak yaşamına son vermesinin ardından, iddialar üzerine polis ölen kadının sevgilisi 25 yaşındaki O.H.'yı gözaltına aldı. Özlem Ada’nın yakınlarının başvurusu, görgü tanıklarının ardından polis genç kadının cinayete kurban gitmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Haberin Devamı

Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencisi Özlem Ada, kısa süreli kalmak üzere kadın arkadaşının Talas İlçesi Anayurt Mahallesi'nde 15 katlı 6’ncı Etap Orhangazi Apartmanı’nın 8’inci katındaki dairesine, 2 ay önce taşındı. Ancak dün Özlem Ada ile sevgilisi olduğu iddia edilen O.H. arasında şiddetli bir tartışma yaşandı.

Sevgilisi evde olduğu sırada bunalıma giren Özlem Ada, saat 16.00 sıralarında oturduğu apartmanın 8’inci katındaki dairenin penceresinden atladı. İlk önce genç kadının intihar ettiği belirtilirken, sevgilisi O.H ise, ellerini evin kapı ve pencere camlarına vurarak, canına kıymak istedi. Polis, O.H.'nın tedavisinin ardından önce Talas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, ardından da Kayseri Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosuna getirerek, ifadesini aldı.

Haberin Devamı

Cinayet Bürosu dedektiflerinin yaptığı çok yönlü soruşturmada, Erciyes Üniversitesi kampusundaki bir kantinde çalışan O.H.’nin, kıskançlık yüzünden aslen Kayseri’nin Bünyan İlçesi nüfusuna kayıtlı Özlem Ada ile kavga ettiği ve daha sonra genç kadını çıktığı pencereden iterek, ölümüne yol açmış olabileceği bulgusu üzerinde duruldu. Polisin, O.H.’yi olay yerinde genç kızı iki kez pencereden itmek isterken gördüğünü söyleyen görgü tanıklarının da ifadesine başvurarak, intihara yönlendirme ve kasten adam öldürmek iddialarından adliyeye sevkedeceği ifade edildi.

Öte yandan gözaltında tutulan Ö.H.'nin 6 ay önce bıçakla adam yaralama suçundan cezaevine girip çıktığı ve daha önce de benzer suçlardan kaydı bulunduğu belirtildi.

İsmet KÖZELO/KAYSERİ, (DHA)