Magazin Özlem Yıldız, Demet Akalın ve Okan Kurt boşanmasıyla ilgili neler söyledi?

Özlem Yıldız, Demet Akalın ve Okan Kurt boşanmasıyla ilgili neler söyledi?

Paylaş
Özlem Yıldız, Demet Akalın ve Okan Kurt boşanmasıyla ilgili neler söyledi?

Demet Akalın'ın evine haciz geldiği sırada yanında olan yakın arkadaşı Özlem Yıldız, "Haciz olayı yaşanırken onunlaydım" diyerek yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı.

Son dönemde haciz haberleriyle zor günler geçiren Demet Akalın ve Okan Kurt çifti anlaşmalı olarak bugün boşandı.

Haberin Devamı

2013 yılında Sinan Serter ile olan 8 yıllık evliliğini sonlandıran sunucu Özlem Yıldız teve2'deki '2. sayfa'ya konuk oldu.

HACİZ İŞLEMLERİ SIRASINDA YANINDAYDI

Programda tıpkı kendisine benzer durumlar yaşayan Demet Akalın hakkında konuşan Özlem Yıldız, haciz işlemleri sırasında yanında bulunduğu Demet Akalın'a destek olmaya çalıştığından bahsetti.

"'BU TARZ DURUMLARI YAŞAMAYAN BİLMEZ'

Özlem Yıldız, ''Haciz olayı yaşanırken onunlaydım, kendimi onun yerine koydum. Ben o dönemi nasıl atlattım diye düşündüm. Bu tarz durumları yaşamayanlar bilmez'' dedi.

Sinan Serter ile evliliklerin bitmesinin ardında dışarıdan görüldüğü gibi paranın bitmesi ya da ekonomik sebeplerin temel etken olmadığını söyleyen Özlem Yıldız, geçmişe gitti ve yaşadıklarını hatırladı.

Haberin Devamı

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Programı izleyen bir takipçinin Demet Akalın'ı suçlayan ifadeleri karşısında gözyaşlarına boğulan Özlem Yıldız, ''Evimin kapısında kamyonlar duruyordu ve oğlumun okuldan gelmesine yarım saat var… Yıllardır çektiğim şeyleri ben biliyorum, yıllardır Akyarlar'da tatil yapıyorum ve bu alışkanlıklarım değişmedi ancak boyumu aşan borçların altına girdim ve yaşadıklarımı sadece ben bilirim'' şeklinde konuştu.

''BORÇLARIM YENİ BİTTİ''

Evliliklerinin bitmesinin üzerinden beş yıl geçmesine rağmen halen borçları ödediğini söyleyen Özlem Yıldız, ''Kısa bir süre önce sonuçlanan bir dava sonrasında yine ödeme yaptım. Bu süre zarfında ev ve arabam elimden gitti. Borçlarımı yeni temizledim ve şu anda kirada oturuyorum'' şeklinde konuştu.

Özlem Yıldız 2005'te Sinan Serter ile nikah masasına oturmuştu. Çift 2013 yılında Sinan Serter’in iflasından sonra boşanma kararı almıştı!