Osman Şenher Özlenen Canaydın
HABERİ PAYLAŞ

Özlenen Canaydın

Galatasaray Kulübü’nde Özhan Canaydın’ın vefatı bugünkü kongreyi de mutlaka etkileyecek. İnsanlarda ne oy kullanma hevesi kaldı ne de heyecan... Allah rahmet eylesin; iki sene önce Galatasaray Adası’nda “Gemiyi Adnan Polat’a teslim ediyorum, içiniz rahat olsun” demişti rahmetli Canaydın. Polat da devraldığı gemiyi batırmadı. Hatta ileriye götürdü. Kolay değil, 70 milyon dolarlık bütçe bugün 150 milyon dolara geldi.

Keita, Kewell, Elano, Baros, Jo, Santos gibi yıldızları Galatasaray rahatlıkla alabiliyor. Rijkaard gibi dünyaca ünlü teknik direktörü getiriyor. Her şeyden önemlisi bu futbolcuların paraları takır takır ödeniyor. Polat tabii ki bu seçim öncesi avantajlı. Şu an geminin kaptanı o. Tenkit edilse de çoğunluk gidişattan memnun.

Haberin Devamı

Adnan Öztürk ise hepimizin duayeni sevdiğimiz insan Hayrettin Kozak’ı yanına aldı. Öztürk de yüksek oy alacak. Hele son olarak Abdurrahim Albayrak ve Fatih Gökşen’i listesine alması puanlarını artıracak. Ama unutulmamalı Öztürk’ü çok kişi tanımıyor. Öztürk’ün alacağı oyların birçoğu Hayrettin Kozak’ı sevenlerden gelecek. Adnan Polat’ı tanıyoruz. Öztürk de iyi bir insan. Galatasaray’ı idare edecek vasıfları var. Ama kim kazanırsa kazansın bugünkü seçim sonucunda çok Galatasaraylı Özhan Canaydın gibi bir başkanı kulübün başında görmek istiyor. Çünkü onun başkanlığını özlüyor...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder