Spor Özlenen tablo

Özlenen tablo

Paylaş
Özlenen tablo

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında dostluk rüzgarları esti.Avni Aker Stadı'ndaki dev maç da centilmenlik havasında geçti

DOSTLUK YEMEĞİ

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan sezonun ilk yarısının son maçına dostluk görüntüleri damgasını vurdu. Maç öncesi Trabzonspor yönetimi, Fenerbahçe yönetimine yemek verdi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki Marina Restaurant’ta verilen yemeğe Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yöneticiler ile Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir ve yöneticiler katıldılar.

NOSTALJİK FOTOĞRAF

Yemek sonrası Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir’e 1974-75 sezonunda İstanbul’da oynanan ve berabere sonuçlanan Türkiye Kupası Çeyrek Final maçının ardından iki takımın futbolcularının sahayı kol kola terk ederlerken çekilen bir fotoğrafını hediye etti. Özdemir, Bordo-Mavili yönetime gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

AVNİ AKER'DEN KARTON ŞOV

Trabzonsporlu taraftarlar maça büyük ilgi gösterdi. Trabzonspor yönetimi maçı izlemeye gelen tüm taraftarlara Bordo-Mavili bayrak dağıttı. Bordo- Mavili taraftarların Avni Aker Stadı’nda yaptıkları şov büyük beğeni topladı. Yaklaşık 3 bin taraftarın aynı anda daha önceden hazırlanan kartonları kaldırmasıyla yapılan görsel şov ayakta alkışlandı.

KIRMIZI BAĞCIKLI DESTEK

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında her iki takımdaki bazı futbolcular, AIDS ile mücadeleye dikkat çekmek için kırmızı bağcıklı kramponlarla sahaya çıktı. Trabzonspor’dan Rigobert Song, Gökhan, Umut Bulut, Ceyhun ve Ferhat, Fenerbahçe’den ise Volkan Demirel ve Cristian Baroni kırmızı bağcıklı kramponlarla sahaya çıkarak sosyal sorumluluk projesine destek verdi.

2

Haberin Devamı