Spor Pablo Cuevas ve Thomaz Bellucci çeyrek fianlde

Pablo Cuevas ve Thomaz Bellucci çeyrek fianlde

Paylaş
Pablo Cuevas ve Thomaz Bellucci çeyrek fianlde

TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası'nda üç numaralı seri başı Uruguaylı tenisçi Pablo Cuevas, Rus Teymuraz Gabashvili'yi, Brezilyalı sporcu Thomaz Bellucci de Özbek Denis Istomin'i yenerek çeyrek finale yükseldi.

Garanti Koza Arena’da oynanan ana tablo ikinci tur maçında üç numaralı seri başı tenisçi Pablo Cuevas, elemelerden gelen Teymuraz Gabashvili karşılaştı. Yaklaşık iki saat süren mücadeleye daha iyi başlayan taraf olan Gabashvili, servisinde yalnızca dört puan yitirdiği ilk seti 6-4 kazanarak mücadelede 1-0 öne geçti.

Turnuvada ilk kez korta çıkan ve ikinci setten itibaren üstünlüğü ele geçiren Uruguaylı tenisçi Cuevas, Rus rakibini 6-4’lük iki set sonunda 2-1 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı.

Bellucci de çeyrek finalde

Turnuvadaki bir diğer ikinci tur karşılaşmasında ise Brezilyalı tenisçi Thomaz Bellucci ile Özbek sporcu Denis Istomin karşılaştı.

Bir saat 33 dakika süren mücadelede "tie-break"e giden ilk seti 7-6 kazanan Bellucci, ikinci sette de rakibine üstünlük sağladı ve seti 6-3, maçı da 2-0 kazanarak çeyrek finale yükseldi.

Çiftlerde yarı finalistler belli oluyor

Birinci kortta oynanan çiftler çeyrek final mücadelesinde Marcus Daniell (Yeni Zelanda)-Santiago Giraldo (Kolombiya) ikilisi, Mate Pavic (Hırvatistan)-Michael Venüs (Yeni Zelanda) çiftini 6-2 ve 6-4’lük setler sonunda 2-0 yenerek yarı finale çıktı.

Çiftlerdeki bir diğer çeyrek final mücadelesinde ise Robert Lindstedt (İsveç)-Jurgen Melzer (Avusturya) ikilisi, Alexander Bury (Belarus)-Teymuraz Gabashvili (Rus) çiftini 6-1 ve 7-5’lik setlerle 2-0 yenerek adlarını yarı finale yazdırdı.

AA

Haberin Devamı