Gündem Paket servisçi tecavüzcü!

Paket servisçi tecavüzcü!

Paylaş
Paket servisçi tecavüzcü!

Paket servisçi tecavüzcü!

Eskişehir’de evine döner götürdüğü üniversite öğrencisi 23 yaşındaki B.T.'ye bıçak tehdidi ile tecavüz ettiği öne sürülen 22 yaşındaki Uğur Y. tutuklandı.

Haberin Devamı

Olay, Kırmızıtoprak Mahallesi'nde 22 Ocak cuma günü saat 12.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) İşletme Bölümü öğrencisi B.T. telefonla bir işyerine paket döner siparişi verdi. Dönerci dükkanında çalışan Uğur Y. evine döner götürdüğü B.T.'ye bıçak tehdidi ile tecavüz etti.

B.T., Uğur Y.'nin daha sonra cep telefonuyla mesaj atıp kendisini tehdit ettiğini öne sürerek polise başvurdu.

B.T., “Paket döner getiren Uğur Y. kapıyı açtığımda bıçak çıkarıp evime girdi. Daha sonra bıçak tehdidi ile bana tecavüz etti. Önce korktuğum için kimseye bir şey söylemedim. Ancak daha sonra Uğur Y. cep telefonuma mesaj atıp beni tehdit edince durumu polise bildirdim” dedi. Üniversite öğrencisi B.T.'ye tecavüz ettiği öne sürülen Uğur Y. yakalandı.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan Uğur Y. tecavüz suçlamasını kabul etmezken, B.T. ile kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girdiğini öne sürdü. Uğur Y. ‘Bıçak tehdidi ile tecavüz’ suçlamasıyla tutuklandı.

Saadet KEFAL/ ESKİŞEHİR, (DHA)