Gündem Pamuk Prenses yoğun bakımda

Pamuk Prenses yoğun bakımda

Paylaş
Pamuk Prenses yoğun bakımda

Çocukların unutamadığı filmlerinden olan 'Yedi Cüceler'in prensesi Süheyla Akarcan yoğun bakımda

Çocukların unutamadığı filmlerinden olan 'Yedi Cüceler'in prensesi Süheyla Akarcan (76) İstanbul Şişli'de yalnız yaşadığı evinde rahatsızlanarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Kurtuluş, Savaş Sokak, Birlik Apartmanı Numara 152/11'de oturan 'Yedi Cüceler' başta olmak üzere 'Ben Bir Garip Keloğlanım, Kara Çarşaflı Gelin, Gümüş Gerdanlık, Sokak Kızı, Dudaktan Kalbe' gibi bir çok filmde rol alan Süheyla Akarcan'dan iki gündür haber alamayan komşuları saat 19.30 sıralarında polise bildirdi. Çilingir yardımıyla kapıyı açan polis, yerde hareketsiz yatan Süheyla Akarcan ile karşılaştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Süheyla Akarcan'a yaptıkları ilk müdahalenin ardından Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

SANATÇIYA VEFASIZLIK

Akarcan'ın kapı komşusu Akarcan'dan 2 gündür haber alamadıkları söyleyerek, "Polise haber verdik, kapıyı çilingir ile açtılar. Yerde baygın şekilde yatıyordu, sadece nabzı atıyordu. Ameliyat olacaktı hastaneler kabul etmemiş diye biliyorum. Bir ablası var bildiğim başka da kimse yok" dedi. Kadın komşuları ise Akarcan'ın geleni gideni olmadığını söyleyerek "Kimsesi yoktu. Filimsan vakfından maaş alıyordu. Ara sıra gelirdi bize, gururlu kadındı rahatsız etmek istemezdi. Vefasızlık oldu kadına tabi ki" dedi.

SAHNE İSMİ 'RENGİN ARDA'

Haberin Devamı

Hayati tehlikesi olduğu belirtilen Süheyla Akarcan'ın yoğun bakım ünitesine alındığı açıklandı. Süheyla Akarcan'ın rol aldığı filmlerde Rengin Arda ismini kullandığı öğrenildi.

DHA