Gündem Pamukova'da katliam gibi kaza

Pamukova'da katliam gibi kaza

Paylaş
Pamukova'da katliam gibi kaza

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde işçi taşıyan kamyonet ceviz ağacına çarptı. Kazada 8 kişi öldü, çok sayıda yaralı var

Pamukova’nın Hayrettin Köyü’nde sabah saatlerinde ayva bahçesine işçi götüren Hüseyin Yiğit yönetimindeki kamyonetin yoldan çıkarak çeviz ağacına çarpması sonucu yaşamını yitirenlerin sayısı, hastaneye kaldırılan yaralılardan 23 yaşındaki Nermin Yaltekin’in ölümüyle 8’e yükseldi.

Haberin Devamı

Kazada ölenlerden 3’ü ile 12 yaralının da kimliği belirlendi. Kazada ölen diğer 5 kişinin ise kimlik belirleme çalışmaları sürerken; kamyonet sürücüsü Hüseyin Yiğit’in, Ankara’dan Sakarya’ya ayva satın almak için geldiği belirtildi.

D-650 karayolunun Hayrettin Köyü yakınlarında meydana gelen kazada ağaca çarptıktan sonra alev alan kamyonette önde oturan ve yanarak ölen kadınlardan birinin 37 yaşındaki Nazlı Gülfer, diğerinin ise 33 yaşındaki Hülya Yeltekin olduğu belirtildi. Kazada yaralanan ve ilçe hastanelerinde ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Adapazarı’ndaki Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevkedilen 12 kişinin adları ise şöyle:

Kamyonet sürücüsü Hüseyin Yiğit, Ahmet Yeltekin, Sevda Acar, Nurcan Yeltekin, Müşerref Saraç, Duygu Yeltekin, Doğan Gülfer, Ebru Acar, Sevda Gültenin, Serdal Gültekin, Sedat Çöl ve Eren Yeltekin. Kazada ölenlerin cesetleri otopsi için hastaneye kaldırıldı. Kazada yaşamını yitiren diğer 5 kişinin ise kimliklerinin belirlenmesine çalışılıyor.

Haberin Devamı

DHA