Spor Pantelic'le görüşmeye gidiyor

Pantelic'le görüşmeye gidiyor

Paylaş
Pantelic'le görüşmeye gidiyor

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, hem takımın kampını takip etmek hem de Sırp futbolcu Pantelic'in menajeriyle görüşmek için Almanya'ya geliyor

Trabzonspor'da taraftarların merakla beklediği forvet transferine bir son vermek isteyen Başkan Sadri Şener, Almanya'ya geliyor.

Buradan Hollanda'ya geçerek hem takımın kampını ziyaret edecek olan Başkan Şener, hem de uzun zamandır gündemde olan Sırp futbolcu Marko Pantelic'in menajeriyle bir araya gelecek.

Dünya kupası öncesi Trabzonspor'dan çok yüksek fiyat talep eden ancak Dünya Kupası'nda Sırbistan Milli Takım forması altında bekleneni veremeyen, bu nedenle de fiyat düşen Pantelic'in, Trabzonspor'un yeni teklifine evet demesi bekleniyor.

Futbolcunun kısa süreli sözleşme imzalamaya yanaşmadığı belirtilirken Başkan Sadri Şener'in de transferi ilk görüşmede sonlandırma düşüncesinde olduğu vurgulandı.

STANDARD LİEGE MAÇI YARIN

Öte yandan Trabzonspor, Hollanda kampındaki 4. hazırlık maçında yarın Belçika'nın güçlü ekiplerinden Standard Liege ile karşılaşacak.

TSİ ile 20.00'da Belçika'da oynanacak olan maçta Şenol Güneş'in kafasında şekillendirdiği ideal 11'e görev vermesi bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Standard Liege ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan ve bir sezon boyunca sadece üç maçta forma giyebilen kaptan Yattara için ise bu maç farklı anlamlar içeriyor.

Yattara'nın Güneş'ten bu maç için forma istediği ve "Bir seneme mal olan Standard Liege maçıyla, bu kez geri dönmek istiyorum" dediği vurgulandı. Bundan önce oynanan üç hazırlık maçında da forma giyen Yattara, performansıyla Güneş tarafından bir çok kez övüldü.

YUNUS EMRE SEL/HOLLANDA (DHA)

Haberin Devamı