Spor Papatya falı

Papatya falı

Paylaş
Papatya falı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın “Yıldız bir yabancı futbolcu almak için 15 milyon Euro hazır” demesi üzerine meraklı bir bekleyiş başladı

Yabancı transferinde sadece Chelsea’den Slovak futbolcu Stoch’u alan Fenerbahçe’de ikinci yabancı için beklenti büyük. Başkan Aziz Yıldırım’ın, “Yıldız bir yabancı futbolcu için 15 milyon Euro'yu hazırladık” demesi üzerine camiada meraklı bir bekleyiş başladı.

Teknik direktör Aykut Kocaman ve yöneticiler daha önce çeşitli görüşmeler yapmış ancak somut bir adım atılmamıştı. Başkanın bu açıklaması üzerine gözler ön görüşmeler yapılan 4 futbolcuya çevrildi. Bu 4 futbolcudan 2’si kanat oyuncusu 2’si ise santrfor.

Fenerbahçe’nin en büyük aşkı CSKA Moskova’da oynayan Sırp futbolcu Krasiç. Bu futbolcunun kulübüyle bonservis konusunda anlaşma sağlanmıştı. Eğer Krasiç ikna edilirse ilk tercih o olacak.

AZİZ YILDIRIM BOMBAYI PATLATTI

Krasiç’te bir sorun çıkması durumunda Lille’de forma giyen Hazard’la görüşmeler yapılmıştı. Ancak Lille 20 milyon Euro'ya yaklaşan bir bonservis bedeli isteyince pazarlıklar tıkanmıştı.

HENRY'DE SORUN YOK

Barcelona ile ipleri koparan Fransız santrfor Henry’de bonservis konusunda bir sorun yaşanmaması bekleniyor. Ancak Henry’nin önce gelecek teklifleri düşünüp sonra karar verecek olması işi uzatıyor.

Bir başka golcü Huntelaar’ın bonservisi için Milan kulübüyle anlaşmaya varıldı. Ancak golcü futbolcu kulübünden ayrılmak istemiyor.

İkna edilirse Fener’in yeni sezondaki santrforu olacak. Başkan Yıldırım’ın bu hafta içinde bu 4 isimden birini kulübe kazandırması bekleniyor.

2

Haberin Devamı