Gündem 'Papaz büyüsünü' tecavüzle bozdular

'Papaz büyüsünü' tecavüzle bozdular

Paylaş
'Papaz büyüsünü' tecavüzle bozdular

Psikolojik olarak rahatsız olan ve rahatsızlığına cinlerin sebep olduğuna inanan kadın gittiği 'İsmet Hoca' lakaplı kişinin evinde tecavüze uğradı

Ankara’da 1.5 yıldır psikolojik tedavi gören ve rahatsızlığına cinlerin sebep olduğuna inanan Y.A. (35) adlı kadın, ailesinin yönlendirmesiyle ‘İsmet Hoca’ lakaplı H.Ö.’nün evine gitti. Genç kadın, H.Ö. ile Y.K., F.T. ve Y.K.’dan tecavüze uğradığı iddiasıyla 3 Ocak’ta şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

H.Ö. ile Y.K., F.T. ve Y.K., cinsel saldırı, tecavüz ve dolandırıcılıktan dün tutuklandı. Bu 4 kişinin ayrıca 300 TL’sini de aldığını söyleyen genç kadın o günü şöyle anlattı:

“H.Ö., ‘Sana papaz büyüsü yapılmış. Koltuğa uzan büyüyü bozalım’ dedi. Uzandım, üzerime kitaplar koyup beni okuyup üflemeye başladı. Titreyerek kendimden geçtim. Yarı baygındım. Önce H.Ö., ardından da sırayla diğer 3 kişi bana tecavüz etti. Her şeyi görüyor ama hiç kıpırdayamıyordum. H.Ö. beni tehdit etti, olayı kimseye anlatamadım. Aynı gün H.Ö., F.T. ile evimize gelip ‘Papaz büyüsünü iyice bozalım, ipleri bulalım’ deyip bir şeyler yapıp gitti. Durumumda düzelme olmayınca olayı aileme anlatıp şikayetçi oldum.”