Cumartesi Postası 'Para babaları şişko,çirkin,kel'

'Para babaları şişko,çirkin,kel'

Paylaş
'Para babaları şişko,çirkin,kel'

Tuğba Ekinci yeni şarkısı ‘Para Babası’nı çıkardı. Şarkı ilginç sosyal mesajlar veriyor. Şarkıcı, bizi evinde konuk etti, filtresiz bir sohbet gerçekleştirdik. Zeki bir kadın, her şeyin de farkında. Okuyunca ne demek istediğimizi anlayacaksınız

Röportaj: Serhat Tekin / serhattekinc@gmail.com

■ Yeni şarkınız ‘Para Babası’ enteresan durumları anlatıyor. Nereden aklınıza geldi böyle bir şarkıyı söylemek?

Çok fazla kız arkadaşım zengin sevgili hastası (gülüyor). Bu yüzden ezik ezik dolaşıyorlar. Zengin birini bulduklarında mutlu olabileceklerini zannediyorlar. Ama sonunda hep mutsuz oluyorlar. Bu tarz adamlar kullanıp atıyor kızları. Davul dengi dengine. Deniz Erten’in yazdığı ‘Para Babası’ şarkısı bu anlatımlara sahip olduğu için sevip aldım ve okudum.

■ Para babaları sizin de peşinizden koşmuştur.

Türkiye’nin ne kadar para babası varsa takılmıştır. Ama tarzım değil. Hepsi çok şişko, çirkin, kel. Asla o tip erkeklerle yaşamadım. Yakın çevrem bilir göz zevkimi. Parayla satın alınan bir kadın olmadım hiç. ‘Başkasının parasıyla işim olmaz’

■ Parayla işiniz yok mu?

Var. Ama kendi paramla işim var. Kiıksaydı bekar kalmazdım bu yaşa kadar. Zenginlik her şeyi kapatmıyor.

■ Hiç “Keşke bir para babası bulsaydım, en azından işime gücüme yardımcı olurdu” demediniz mi?

Hayır. Öyle şeyler aranmaz ki. Sevgi ve aşk karşına çıkar. Herkes ‘Tuğba Ekinci zengin olmayana sümüğünü atmaz’ diye düşünür. Öyle görünürüm. Güzel ve alımlı kadınlar öyledir ya. Ama öyle bir şeyim asla yoktur.


‘Koca sıkarsa kaçarım’

■ “Bir adama ait olamam, bir adamla ömür geçmez, evlilik kadını değilim” demişsiniz.

Çünkü evli de olsa herkesin özel hayatı olmak zorunda. Koca beni sıkarsa kaçarım. Arkadaşlarımla başka yere gitmek isterim mesela. Oysa Türk erkekleri kıskanç. Böyle olacağına annem, ablam ve yeğenimle oturayım, daha iyi. Zaten onlarla yaşlanacağıma eminim.

‘Çocuksu bir kafam var’

■ Çocuk düşünceniz olmadı mı?

Yok. Ama yaşıtım şarkıcıların çocuklarına baktığımda veya hamile olduklarını öğrendiğimde ‘Benim de olsa mıydı?’ diye düşünüyorum. Kafa olarak çocuksuyum. Bana hazır evlat getirilmesi lazım (gülüyor). Bütün çocuklarla oynarım, hepsi kendi çocuğum gibi gelir.

■ Çıktığınız adamlar hep yakışıklı ve bakımlı... Dış görünüş önemli demek ki sizin için...

Evet. 4-5 arkadaşım oldu, hepsi de oyuncuydu. Bu yüzden benim dünyama yakındılar. Ama ben onlardan önce de vardım. Baştaki hırsları bana kendi geçmişimi hatırlatırdı, sempati duyardım. Ben genç kafalar seviyorum.
‘150 ton demir sattım’

■ “Göz önünde olmanın iyi bir şey olmadığını yaşım ilerledikçe anladım. Şimdiki aklım olsa bu işi yapmazdım” demişsiniz. İş kadını mı olurdunuz?

​ Evet. Özellikle yakın çevrem “Sende yok yok, boşuna şarkıcı olmuşsun, büyük bir şirketin CEO’su olup ortalığı yakardın” der. Zaten ticaretle ilgiliyim. Geçen sene mesela, bir inşaat şirketine 150 ton demir sattım.

■ Nasıl yani?

Ailem inşaatçı. Rahmetli babam İTÜ mezunu inşaat mühendisiydi. Amcam Oktay Ekinci, Mimarlar Odası Başkanı idi. İşin inceliklerini biliyordum. Kaba inşaata gireyim, tüm hataları görürüm. Artık inşaat şirketleri bana kaldı. “Şu makinamız arızalandı” diyorlar, Çin’den makina getirtiyorum. Çok zevkli. Keşke daha önce girseymişim bu işlere. Hiç şarkıcılığa bulaşmazdım.

‘Ayak masajına beklerim’

■ Masaj salonu açacağınızı duydum.

Avrupa’da görmüştüm.Bir masaj şirketiyle anlaştım. Benim üzerime şube açacaklar. Açıldığında masaja beklerim.

■ “Marjinal hayatlara alerjim var” dediniz mi?

Bu doğru değil. Severim öyle hayatları ve insanları ama uzaktan izlerim. Yalan olmasın, ben de 6 sene önce hoplayıp zıplardım. Artık hayatın anlamının eğlenceden ibaret olduğunu düşünmüyorum. Ama eğlenceli, kıvrak zekalı insanlara aşığım.

■ Kendinizi zeki buluyor musunuz?

Maneviyatım da var, zekam da... Fırlamalık da severim.

■ Oyunculuk yok mu?.. Dizi filan?..

Başlangıç noktam oyunculuk. Hep sevdim ama metanetli geldi. Bunun için çaba sarf etmem, kendileri bulup getirsin rolü. Ters köşe bir şey olursa kabul ederim.

‘AKP aşığıyım’

■ Potansiyelinizin hepsini kullandığınızı düşünüyor musunuz?

Tüm hünerlerimi, TV’de kullanmak için iyi bir şov yapımcısına saklıyorum.

■ Politikayla aranız nasıl?

AKP aşığıyım, yalan yok. Bu son olaylardaki kriz yönetimi çok zor işti. Cumhurbaşkanımızın kendini bu kadar zinde tutup düşmemesi beni hayran bıraktı.

‘Tarkan hep popo mu sallayacak!’

“Tarkan’ı 55 yaşında da poposunu sallarken mi göreceğim diye düşünüyorum. Ne yapacak o yaşa gelince, merak ediyorum. Sesine doyulmuyor ama artık değişik bir şeyler bulması lazım. Ricky Martin bile eskisi gibi popo sallamıyor. Ama adamın bir grubu, koreografisi var. Tarkan’da bu tip şeyler eksik.”

Haberin Devamı