Magazin Para onları çok değiştirdi!

Para onları çok değiştirdi!

Paylaş
Para onları çok değiştirdi!

Estetik ameliyatlar ve kozmetik markasıyla milyarder olan Kylie Jenner, çocukluk arkadaşı Jordyn Woods’u da kendisine benzetti. Ortak olan ikilinin yaşadığı değişim, ‘Paranın gücü’ dedirtti.

Bir dizi estetik operasyon geçiren ABD’li Kylie Jenner (21), dudaklarına dolgu yaptırdığını uzun süre inkar etmiş, makyaj hilesi olduğunu söylemişti. Gördüğü büyük ilgi üzerine 2016’da ruj markası kurmuş, sonra markasını bir kozmetik devine dönüştürmüştü. Jenner, bu süreçte yüzüne bir dizi estetik yaptırmıştı. 5.6 milyar lira Markası için en büyük desteği dostu Jordyn Woods’tan (20) görmüştü.

Haberin Devamı

JENNER'IN MARKA YÜZÜ OLDU

Jordyn Woods da Jenner’ın yönlendirmeleriyle estetik işlemler yaptırmaya başladı. Jenner’ın marka yüzü oldu. Çıkan her ürünü o tanıtıyordu. Jenner, markası sayesinde 5.6 milyar liralık bir servetin sahibi oldu.

PHOTOSHOP GİBİ!

Bu başarısında dostunun rolünü unutmadı. Son makyaj koleksiyonunda Woods ile ortak oldu. İki dostun çıkaracağı göz makyajı paletinin tanıtım fotoğrafları ses getirdi. Birkaç yıl içinde geçirdikleri değişim “Photoshop’la bile bu kadarı olmazdı" dedirtti.