Türkiye (Son Dakika) Para vermeyen annesini dövdü

Para vermeyen annesini dövdü

Paylaş
Para vermeyen annesini dövdü

İzmir'de yalnız yaşayan ve üç ayda bir aldığı 376 lira yaşlılık maaşıyla geçimini sağlayan 70 yaşındaki Fatma Ç., kendisinden para isteyen oğlu M.Ç.'ye olumsuz yanıt verince dövüldü

Torbalı ilçesine bağlı Sağlık Köyü’nde yaşayan Fatma Ç., yıllar önce eşi Nihat Ç.’yi kaybetti. Yalnız yaşayan Fatma Ç.’nin tek geçim kaynağı ise devletin üç ayda bir verdiği 376 lira.

Haberin Devamı

Zaman zaman komşularının da yardımda bulunduğu Fatma Ç. geçen hafta, yaşlılık maaşını çekti. Önceki gün (Salı) annesinin yanına giden, aynı köyde başka bir evde yaşayan ve evli olan M.Ç., bir miktar para istedi. Anne Fatma Ç., işsiz oğluna para veremeyeceğini söyledi.

DAHA ÖNCE DE DÖVMÜŞ

İddiaya göre, aldığı cevap karşısında öfkelenen M.Ç., yaşlı kadına vurmaya başladı. Fatma Ç., acıyla çığlık atınca paniğe kapılan M.Ç., kaçtı.

Sol kolu kırılan Fatma Ç. jandarmaya sığındı. Jandarma, Fatma Ç.’yi Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı kadın İzmir’deki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

TUTUKSUZ YARGILANACAK

Fatma Ç.’ye yaklaşık iki yıldır şiddet uyguladığı öne sürülen M.Ç., jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki ifadesinde, annesiyle bir süredir sorun yaşadığını, bu nedenle kendisini kaybedip şiddet uyguladığını dile getirdiği öğrenilen ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Evine dönen M.Ç. köylülerin de tepkisiyle karşılaştı.

Haberin Devamı

Olayı öğrenen Torbalı Kaymakamı Aydın Memük, jandarmadan konuyla ilgili bilgi aldı. Kaymakam Memük, Fatma Ç.’nin taburcu edildikten sonra, jandarma tarafından korunması talimatını verdi.

DHA