Magazin 'Paramı mücevhere yatırıyorum'

'Paramı mücevhere yatırıyorum'

Paylaş
'Paramı mücevhere yatırıyorum'

Türk televizyon tarihinin en etkili dizilerinden Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ Atacan kendine has stilini, favori alışveriş merkezini,vazgeçemediği ayakkabıcı ve kuyumcusunu Shopping Fest gazetesine anlattı

Bir tarzı olduğu aşikar. Mini eteklerinin üzerine geçirdiği beyaz atletleriyle sokağı etkilediği de. Modayı takip etmediğini söylüyor. Giyinirken rahatlığı herşeyin üstünde tutuyor. Anne olduktan sonra topuklu ayakkabılarının yerini babetler ve sandaletler almış. Kocası için de minik kızı için de zevkle alışveriş yapıyor. İstinye Park ve Nişantaşı sokaklarında kendini kaybedebiliyor.

Haberin Devamı

TURUNCUYA DAYANAMAM

Moda ve trendler ne kadar umurunuzda?

Asla takip etmiyorum. Kalabalığa girmek bana göre değil çünkü.

Bir kıyafetin sizi tavlaması için hangi özelliklere sahip olması gerekir?

O hiç belli olmuyor. Şuursuzca aldığım, sonra eve geldiğim zaman ben bunu neden aldım dediğim şeyler oluyor. Tipik kadınlık halleri. ama rengi beni çarpabilir.Hele ki turuncuysa iş bitmiştir. Turuncu olduğu zaman akan sular durur.

Enerjisi yüksek bir renk olduğu için mi?

Bilmiyorum ama turuncu bana iyi geliyor. Eşim Yağmur'da çok sevdiği için evimizdeki aksesuarların çoğu turuncu. Hatta krem rengi salonumuzun ortasında cart turuncu iki tane berjer var. Aziz Sarıyer imzalı çok seviyoruz.

PARAMI BİRİKTİRİP MÜCEVHERE YATIRIYORUM

Haberin Devamı

Takılarınızı nerden alırsınız? Kapalıçarşı gibi tarihi alışveriş mekanları, Eminönü'nün arka sokakları gibi tarihi mekanları ne sıklıkla ziyaret edersiniz?

Hiç gitmem. Çünkü ben zamanla yarışıyorum. Benim için takı demek Cemil Gezer demektir. Artık imitasyon takı da almıyorum. Para mı biriktirip mücevhere yatırım yapıyorum. Ve bu konuda Cemil Gezer'i tek geçiyorum. Yıllardır ondan alırım. Bazen istediğim şeyi anlatırım o benim için üretir. Sunduğum televizyon programlarına da sponsor o olur. (Hürriyet)