Gündem 'Paraşütçü düştü' paniği!

'Paraşütçü düştü' paniği!

Paylaş
'Paraşütçü düştü' paniği!

'Paraşütçü düştü' paniği!

Trabzon’da bir paraşütçünün çalılık alana düştüğü ihbarı polisi, itfaiye ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi. 1 saate varan aramadan sonra paraşütçünün düşmediği, normal iniş yaptıktan sonra yamaç paraşütünü toplayarak uzaklaştığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Olay bugün öğle saatlerinde Değirmendere Mahallesi’nde meydana geldi. Atatürk Lisesi’nin arkasındaki çalılık alana bir paraşütçünün düştüğü yolunda 155 Polis İmdat hattına gelen ihbar üzerine polis ekipleri harekete geçti. Olay yerine Mobil Karakol ekibi, itfaiye ve ambulansla sağlık ekibi getirildi. Dik çalılık alanda polisler arama başlatırken, sağlık ekipleri de çalıların arasında paraşütçüyü bulabilecekleri düşüncesiyle olası müdahale için sedyeyle arama çalışmasına katıldı.

Bir saate yakın arama sırasında paraşütçüye ait iz bulunamadı. Bunun üzerine çevredekilerle konuşan polis, kimliği belirlenemeyen bir paraşütçünün yamaca iniş yaptıktan sonra kendi imkanlarıyla ayrıldığını öğrendi. Polisler ve sağlık memurları bu kez de yamacı tırmanarak araçlarına ulaştı ve olay yerinden uzaklaştı.

Haberin Devamı

Adı öğrenilemeyen paraşütçünün Trabzon’un Çukurçayır Beldesi’nden sürekli olarak havalandığı ve hep aynı noktaya iniş yaptığı ileri sürüldü.

Yunus Emre SEL/TRABZON, (DHA)