Gündem Parçalanmış ceset iş adamının çıktı

Parçalanmış ceset iş adamının çıktı

Paylaş
Parçalanmış ceset iş adamının çıktı

Yalova'nın Altınova İlçesi'ndeki çöp sahasında parçalanmış olarak bulunan cesedin, şirket sahibi 43 yaşındaki Vedat Turan'a ait olduğu belirlendi

Altınova'ya bağlı Soğuksu Köyü'nde eski çöplük alanında geçen perşembe günü bir çiftlikte çalışan görevli parçalanmış erkek cesedi gördü. Jandarma yaptığı araştırmada başı poşet içerisinde, bacakları battaniyeye sarılmış, gövde kısmı valize konulan cesedin Vedat Turan'a ait olduğunu tespit etti.

Bacakları ikiye ayrılan, başı gövdesinden kesilen ceset önce Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'ndeki Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ceset, daha sonra otopsi yapılmak üzere Kocaeli Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kimliğin belirlenmesinden sonra Vedat Turan'a ait cesedin parçaları Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kızı Aslı ve eşi Arzu Turan'ın ABD'de yaşadığı, İstanbul ve Bursa'dan Türk Cumhuriyetlerine ithalat ve ihracat yapan Vedat Turan'ın 10 gün önce öldürüldüğü sanılıyor.

Kimliğine, aldığı pasaporttan ulaşılan Vedat Turan'ın Bursa'da 2 ayrı adreste ev kiraladığı, ancak buralarda uzun süreden bu yana oturmadığını, genellikle İstanbul'da kaldığı tespit edildi.

Cinayetin failini bulmak için araştırma başlatan jandarma Vedat Turan’ın cep telefon kayıtlarını ve işyerinde yaptığı görüşmeleri incelemeye aldı. Cinayetle ilgili soruşturma Yalova Cumhuriyet Savcılığı’nca sürdürülüyor.

Nail KAHRAMAN-Süheyla GÖZDERELİLER/BURSA (DHA)