Advertorial Park 34'ün son dairelerine avantajlı kampanya
Sponsorlu

Park 34'ün son dairelerine avantajlı kampanya


Paylaş
Park 34'ün son dairelerine avantajlı kampanya

Demir Yapı Organizasyon - Hak Yapı - İsmail Demirtaş Beton imzalarıyla hayata geçirilen Park 34 projesinde yaşam başladı. Eşsiz Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim bir noktada konumlanan projenin sınırlı sayıdaki daireleri 485 bin TL’den başlayan avantajlı fiyat ve cazip ödeme imkanları sunuluyor.

İstanbul Anadolu Yakası’nın yaşayan ilçesi Kartal’da bulunan Park 34 projesinde avantajlı fiyatlarla satışlar devam ediyor. Zengin sosyal olanakları, eşsiz manzarası ve modern yaşam alanlarıyla Kartal’ı yepyeni bir konut konseptiyle buluşturan Demir Yapı Organizasyon - Hak Yapı - İsmail Demirtaş Beton Ortak Girişimi, prestijli projesinde benzersiz ödeme seçenekleri sunuyor.

2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı Park 34 projesinde 2+1’ler 485 bin TL’den başlarken projede, 60 ay sıfır faiz fırsatının yanı sıra peşin ödemelerde de alıcılara yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor.

DENİZ MANZARALI LÜKS DAİRELER


Marmara Denizi ve Adalar manzarasıyla eşsiz bir konumda yer alan proje, estetik mimarisi ve ayrıcalıklı daireleriyle bölgeye büyük değer kazandıracak bir yaşam alanı olarak öne çıkıyor.

Yüksek standartlarda yaşam vadeden ve her zevke hitap eden konut seçeneklerinin sunulduğu projede tamamı Fransız balkonlu 2+1 ve 3+1 dublex daire tipleri yer alıyor. 34 katlı tek blok halinde toplam 194 adet konuttan meydana gelen projede daireler 78 metrekare ile 157 metrekare arasında değişiyor.


ZENGİN SOSYAL DONATI ALANLARINA SAHİP


Sosyal donatıyları ile ayrıcalıklı bir yaşam sunan Park 34’te ısıtmalı yüzme havuzu, spor sahası, çocuk oyun alanları, kameriyeler, sauna, buhar odası, her ihtiyaca cevap veren cadde mağazaları ve 3 katlı otopark bulunuyor. Ayrıca projenin 34. katı ise fitness salonu, kafeteryası ve cep sinemasıyla benzersiz bir ayrıcalık sağlıyor.

ULAŞIM AĞI İLE ÇEVRİLİ BİR BÖLGEDE YER ALIYOR


Toplu ulaşım araçlarının hemen önünde yer alan proje yüksek yatırım potansiyeline sahip.
5 bin 400 metrekare alan üzerinde Pendik, Kartal ve sahil yollarının kesişiminde yükselen Park 34; Metroya ve E-5 Otoyoluna 1.2 kilometre, sahil yoluna 750 metre, Kartal Marina’ya 1 kilometre, Pendik Marina ve İDO’ya 3 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 7 kilometre mesafede yer alıyor.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ...