Gündem Parmağı kesilen arkadaşlarını hastaneye götürürken öldüler

Parmağı kesilen arkadaşlarını hastaneye götürürken öldüler

Paylaş
Parmağı kesilen arkadaşlarını hastaneye götürürken öldüler

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde kazayla parmağı kesilen arkadaşlarını hastaneye götürenlerin bulunduğu otomobil, yol kenarındaki ağaçlara çarptı.. Kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza 00.30 sıralarında Mersin-Antalya D-400 karayolu Alata Araştırma Enstitüsü önünde meydana geldi. 20 yaşındaki Yasin Dönmez yönetimindeki 33 VDB 75 plakalı otomobil, iddiaya göre yolda bulunan su birikintisine girince direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan çam ağacına çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç hurdaya dönerken, otomobilde bulunan 23 yaşındaki Salih Kurucan ve 30 yaşındaki Ömer Arslan olay yerinde 18 yaşındaki Şevket Tokmak ise kaldırıldığı Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan araç sürücüsü Yasin Dönmez ile 20 yaşındaki Oğuzhan Yıldırım ise Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Otomobilde bulunan 4 gencin arkadaşları olan ve kazada ölen Salih Kurucan’ın ev kazası sırasında kesilen parmağını tedavi ettirmek için Erdemli Devlet Hastanesi’nde gitmek için yola çıktıkları belirlendi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.