Türkiye (Son Dakika) Parti tartışması hastanede bitti

Parti tartışması hastanede bitti

Paylaş
Parti tartışması hastanede bitti

Kayseri'de cadde ve sokaklarda mendil satarak geçimini sağlayan 70 yaşındaki Ferhat Üstüner, AK Parti tartışması yüzünden kendisiyle tartışan otomobil sürücüsü 62 yaşındaki Mehmet Lafçı ile arasında kavgaya tutuştu. Alkollü olduğu ileri sürülen Lafçı'nın sopayla dövdüğü mendil satıcısının sağ kolu kırıldı

Olay, Kocasinan ilçesi Mimarsinan mahallesi Tuna caddesinde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Geçimini mendil satarak sağlayan Ferhat Üstüner, yolda kırmızı ışıkta bekleyen 38 KL 434 plakalı sürücü Mehmet Lafçı’nın yanına yaklaştı.

Haberin Devamı

"AK PARTİ'YE LAF ETTİRMEM"

İddiaya göre Mehmet Lafçı, yaşlı adama" AK Partiye oy verirsen, böyle mendil satarsın" diye bağırdı. Yaşlı adam da " Ak Partiye laf ettirmem" karşılığı verdi. Daha sonra mendil satıcısı ile otomobil sürücüsü arasında küfürleşme ve kavga yaşandı. Mehmet Lafçı, otomobilinde bulunan sopayla Ferhat Üstüner’e vurdu.

GAZOZ ŞİŞESİYLE YARALADI

Yaşlı adamda üzerindeki gazoz şişesiyle Lafçı’yı yüzünden yaraladı. Sağ kolu kırılan Ferhat Üstüner, çağrılan ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı.

ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

Olaydan sonra otomobiliyle kaçan Mehmet Lafçı ise, polis tarafından yakalandı. Otomobil sürücüsü Lafçı’nın yapılan kontrolünde 1.16 promil alkollü olduğu belirlendi. Her iki kişi de birbirinden davacı olmadı. Ancak,polis, olayla ilgili tutanağı mevcutsuz olarak Cumhuriyet savcılığına gönderdi.

Haberin Devamı