Magazin Pascal, Nihat'ı dövdü mü?

Pascal, Nihat'ı dövdü mü?

Paylaş
Pascal, Nihat'ı dövdü mü?

Survivor yarışmacılarından Pascal Nouma'nın, Nihat Doğan'ı dövdüğü iddiası tartışılıyor Nihat Nouma'dan dayak mı yedi?

Survivor Ünlüler-Gönüllüler” yarışmacılarından Pascal Nouma’nın, Nihat Doğan’ı dövdüğü iddiaları dün magazin kulislerine bomba gibi düştü. İddialara göre adada çıkan bir kavga sonucu Nouma, ağzını burnunu dağıtacak şekilde ünlü türkücüyü dövdü.

Fakat iki tarafın menajerleri de bu iddiayı yalanladı. Pascal Nouma ile Nihat Doğan, adaya geldikleri ilk günden beri yakınlıklarıyla dikkat çekiyordu, hatta denize girerken Nouma’nın türkücüyü kucağına aldığı görüntüler günlerce konuşulmuştu.

Nihat, “Ne yemeyi ne içmeyi özledim, ne sabah kalktığımda koşa koşa gittiğim kahvaltıyı özledim,ne tulum peynirini özledim, ülkemi özledim. Metroda koşturan kalabalığı özledim, ezan sesini özledim” demişti, ağlayan sanatçıyı ise yine Pascal Nouma teselli etmişti.

“NİHAT ALTTA KALMAZ...”

Magazin sitesi ucankus’ta yer alan iddiaya göre Pascal Nouma yarışmanın favori Nihat Doğan’ı feci şekilde dövdü hatta ağzını burnunu dağıttı. Ancak Ilıcalı’nın yapım şirketi iddianın gerçek olmadığını belirtti.

Öte yandan Nihat Doğan’ın menajeri Yavuz Yıldırım ise “Dedikodulara göre ‘Nouma Nihat’ı çok fena dövmüş’ ama böyle bir şey olması mümkün değil. Çünkü Nihat’ı çok iyi tanıyorum. Sinirlidir, altta kalmaz, karşılığını verir. Bu olayın sadece bir ağız dalaşı olduğunu düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı