Yaşam Pasta yarışmasında Türkiye birincisi oldu!

Pasta yarışmasında Türkiye birincisi oldu!

Paylaş
Pasta yarışmasında Türkiye birincisi oldu!

Samsun’da düzenlenen Master Of Cake Pasta Yarışması ve Kahvaltı Etkinliğinde Niğde’yi temsil eden Arzu Altan Türkiye birincisi oldu

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Anadolu’da ilk kez gerçekleştirilen Master Of Cake Pasta Yarışması ve Kahvaltı Etkinliği yarışmasına katılan 200 kişinin içerisinden seçilen Arzu Altan, Türkiye temalı pastası ile Niğde’yi temsil ederek Türkiye birinciliğini kazandı.

'BÜYÜK GURUR DUYDUM'

Yarışmada Niğde’ye altın madalya ile dönen Arzu Altan: "Yarışmaya Niğde adına katılmaktan büyük gurur duydum. Özellikle 15 temmuz sürecinden sonra ülkemizin güzelliklerini, lezzetlerde buluşturmak istediğin için "Türkiye" temalı pasta yaptım. Katıldığım yarışmada birincilik kazanmak beni çok mutlu etti.




'BİR EV HANIMI OLARAK NELER YAPABİLECEĞİMİ İSPATLAMIŞ OLDUM'

Bir ev hanımı olarak neler yapabileceğimi ispatlamış oldum. Milli takım şefleri ile tanışma fırsatı buldum. kendilerine bundan sonraki yarışmanın Niğde’de yapılmasını teklif ettim ve olumlu baktılar. Böyle bir organizasyonun Niğde’nin tanıtımı için faydalı olacağını düşünüyorum." dedi.

İHA

Haberin Devamı