Dr. Haydar Dümen Pastadan bir dilim...
HABERİ PAYLAŞ

Pastadan bir dilim...

Haberin Devamı

Cinsellik pastaya benzetilebilir. Bu lezzetli pastadan payını almak herkesin hakkı. Ama bunun için geç kalmamak, hayatı hakkıyla yaşamak gerekiyor. Ayaklarınız yere sağlam basmalı, gerçekten sevdiğiniz biri olmalı ki işler yolunda gitsin, pastanın tadı damakta kalsın

BÖYLE SORU YOK!


Benim kuş kanatlanmıyor

30 yaşındayım, bekarım. Kuşum kanatlanmıyor. Ne olacak?


CEVAP

Değerli okurum, kuşunla sokağa çıkmışsın, kanatları elinde, bırakmıyorsun yakasını. Banyo, tuvalet, hal hatır sorma derken, senin kuş gözünün içine bakarak ayağa kalkarken bile yardıma alışmış.

15 yıl amaçtan uzak, kuş yuvasında el işi yemler tuzak olmuş!!! Ye, iç, teşekkür et sahibine, öylesine bağlamış ki seni kendisine, rüyada bile kıpırtı hissetse hemen uyanıyor “Baba beni kaçırırlar mı?” diyor. Okurum, al gülüm ver gülüm, onun gerçek talim ve terbiyeye ihtiyacı var. Sana değil, eşine köle olacak.

Ne var ki dizlerinde derman kaldıysa sorun yaşamayacak. Sorun yaşanırsa da oyun kuralına göre oynanmaya başlanınca bir taşla iki kuş vurulacak, taşın biri Haydar Hocanızdan sana armağan gelecek.

Keçiboynuzu ve bal yedireyim mi?

29 yaşında kadınım, kocam 34 yaşında, 2 yıllık evliyiz. Kocam çok isteksiz. Cinselliğe hevesi yok. Ablam “Akşamları keçiboynuzu, sabahları da bal” dedi. Sizce yapayım mı?

CEVAP

Sevgili okurum, keçiboynuzu, bal, badem, incir, otçularda onlarca kurumuş tohumlar, tozlar, kara ve kabuk kabuk umut görüntüleri... Otçu usta satıcı, geleni geçeni gözünden okuyor.

Kazara ben oradan geçsem, hemen arkasını dönüyor, beni görmezden geliyor! Biliyor ki insanlığın en yüce değerli, kutsal, mutluluk umudu ve kaynağını bu ölü ota, toza bırakmam. İnsanlığımızı, soylarımızı, cinselliğimizi böylesine ucuzlatmam.

Al zurnayı eline, üfle deliğine. Ne çalıyor? Aganigi naganigi... O da nesi? Ama herkes anlıyor bu sesi. Koş umuda, daha 11 ay var yılbaşına. Ya çıkarsa?.. Çıktı da biz hayır mı dedin? Keçiboynuzu yediniz de 2 oğlunuz oldu, biz meslekten istifa mı ettik?

Seks için çaba harcamak istemiyorum

20 yaşındayım, 3 yıllık ilişkim vardı ve partnerimle seks hayatımız iyiydi. Ayrıldık, onu sevmiyorum. Ama eskisi gibi seks için içimden uğraşmak gelmiyor. Ne yapayım?

CEVAP

Vallahi de billahi de ne sordun, ne dedin, ne demek istedin hiçbir şey anlamadım değerli okurum. 17 yaşında kızı tavladın, 3 yıl ensesinde boza pişirdin, diri diri çiğ etle lahmacunları yedirdin.

Renkli, uyumlu, özverili bir kız. Neyse sonunda kaçıp kurtuldu senin gibi bir nankörün elinden ve ruhunu daha fazla dejenere etmeden. Sevmiyorsan, öyleyse neden kendine bu ihaneti yaptın? Nereye koşuyor, ne istiyorsun? Sen kim olduğunu biliyor musun?

Tüm anlattıklarına cinsel kimlik aşuresi derler. Ya da üzüm hoşafı diye kaşık daldırınca ağzına irmik bulamacı gelmesi gibi olur. Şımardıkça ve kendine saygısızlığın arttıkça o kimlik parçalanmasına dönüşür, sana da kıza da yazık olur.

Kızlara ilgim çok ama...

20 yaşındayım. Kızlara karşı çok ilgim var. Bir kız gördüğüm zaman dayanamıyorum. Ama bir süre sonra bıkıyorum. Bu nereye kadar böyle sürecek?

CEVAP

Değerli okurum, yapacağın bir şey yok. İyi ki böyle oluyor. Öyle anlaşılıyor ki kızları tırpanlayacaktın. Sanırım vicdan denilen duygu, tam hedefe ulaşacakken önünü kapatıyor. Ama hep böyle devam ederse, işler kötü. En güzel ersin. Bunun için kızlar değil de bir kız arkadaş bul. Ruhunu ve bedenini eğit. En doğrusu budur.

Zevk almadığım için evliliğim biterse?

28 yaşında, evli kadınım. Eşimle cinsel ilişkiye girdiğimizde hiç zevk almıyorum. Eşime yalan söylemek zorunda kalıyorum. Evliliğim bitecek diye korkuyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, evlilik neden bitsin? Sen zevk almıyorsun. Eşin için sorun yok. O zevkini, keyfini sürdürüyor. Bu arada eşinin ustalığı söz konusu. Biraz fantezilere gerek var. Sen aynı yönteme devam et. Eşine zevk aldığını söylemende sakınca yok. Bunlar beyaz dediğimiz mutluluk yalanıdır. Zaman lehine işleyecek. Evliliğini bozma.

Küçük mü?

19 yaşındayım. Cinsel organım yaşıtlarıma göre küçük. Boyutları ne olmalı? Bir de evlilik hayatımda soran olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, eminim normaldir. Eşini de mutlu edeceksin. Çünkü tedirginlik verecek kadar bir küçüklük olsaydı, bugüne kadar hem senden hem de ailenden feryatlar yükselirdi. Sertleşmiş halini ölç bakalım, 12-13 santimi buluyorsa idealdir.

Orgazm olmuyorum

26 yaşında kadınım, 4 aylık evliyim. Eşimle birlikte olduğumuzda orgazm olamıyorum. O da kendini kötü hissediyor, kavga ediyoruz. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Sevgili okurum, evliliğin ilk ayları dahası ilk yılları böyledir. Her şey düzelecek. Biraz birbirinizin huyuna gidin. Gerekirse bazı özel bilgiler edinin. Ufkunuz açılsın. Bunun için de kitap okuyun. Bir uzmana başvurabilirsiniz. Bence aceleye gerek yok. Yolun başındasınız.

Kemiklerim erir mi?

16 yaşındayım. Mastürbasyon yapmak kemik erimesine yol açar mı?

CEVAP

Değerli okurum, arada bir yap. Sayı haftada 1-2 olabilir. Yalnız tekniğini iyi öğren. Karşı cinsi düşün. Fantezileri sınırlı kullan. Her genç gibi uykuna, işine, okuluna, cinsel isteklerine ayıracağın zamanın oranını iyi ayarla. Böylece ileride çok işine yarayacak bir düzenle sağlığını korumuş olursun.

Sevgilim öylece yatıyor

25 yaşındayım. Sevişirken ereksiyon olamıyorum. Kız arkadaşım öylece yatıyor, kıpırdamıyor. Ondan ayrılmak istiyorum ama olmuyor. İleride onunla evlenirsem yine aynı sorunlar devam eder mi?

CEVAP

Değerli okurum, etmez. Şimdi ya da daha sonra bu sorunun düzelecek. Ama yanlış sende başlıyor. Her şeyi onun için yapıyorsan kendin için ne yapıyorsun? Bu pasta kapma yarışıdır. Bütün pastayı sevgilinin üzerine sürersen sen pastadan nasibini alamazsın.

Mastürbasyondan kurtulmak istiyorum

17 yaşındayım ve mastürbasyon yapıyorum. Ama artık bıktım. Bence unutkanlık yapıyor, derslerime konsantre olamıyorum. Ne olur kurtarın beni.

CEVAP

Değerli okurum, bunlar gençlik aktiviteleri. Bunlar ve benzerleri olacak. Yalnız paniğe kapılmaman gerekiyor. Fazla mastürbasyonun yaptığı unutkanlıklar geçici nitelikte. Sayıyı azaltmak için beyninin ilgilerini başka yere aktar. Başka işlerle kendini yor. Açık havaya çık, arkadaşlarının yanına git. İçine kapanma yeter.

İkna edemiyorum

17 yaşındayım. Kız arkadaşım benimle cinsel ilişkiye girmek istemiyor. Ben ne kadar ikna etmeye çalışsam da kabul etmiyor. “Evlenmeden olmaz” diyor. Ben çok istiyorum. İlk deneyimimi kız arkadaşımla yaşamak istiyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yapman gereken çok basit. İlk önce 18 yaşına gireceksin. Ondan sonra bu isteklerin ve sorunlarınla ilgili bana mektup yazacaksın. Ben de sana yol göstereceğim. Seni gidi gidi. Çok erken kalkmışsın.

Hamile miyim?

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve sevgilim vajinanım içine boşaldı. 12 gün önce adet görmem gerekiyordu ama görmedim. Sizce hamile miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, gebe kalmış olabilirsin. Kesin cevap ancak bir testle anlaşabilir.

Büyür mü?

18 yaşındayım, penisim 16 santim. Cinsel organımın boyu beni korkutuyor. Sizce cinsel organım daha fazla büyür mü?

CEVAP

Değerli okurum, merak etme, penisin daha fazla büyümez. Bu boy da iyinin iyisidir.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkın sonsuzluğunda erimek isteyenler, gerçeklerin katılığında un ufak olurlar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder