Gündem Patates kızartırken ölüyordu!

Patates kızartırken ölüyordu!

Paylaş
Patates kızartırken ölüyordu!

Patates kızartırken ölüyordu!

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde ocaktaki ateşte unutulan ve alev alan tavadaki yağ, kaçak olan piknik tüpünü patlattı. Evin balkonunun cam ve çerçeveleri kırılarak düşerken, olayda ölen ve yaralanan olmadı.

Haberin Devamı

Bir fabrikada çalışan 22 yaşındaki Doğukan Tümsekoğlu, Mandıracı Caddesi Üçüncü Sokak üzerinde arkadaşları ile yaşadığı 7'inci kattaki dairede, karnı acıkınca öğle saatlerinde patates kızartmak istedi. Ocağı yakarak, üzerine tava içerisinde yağ koyan Tümsekoğlu, bu sırada cep telefonunu çalınca mutfaktan çıktı. Konuşması uzun süren Tümsekoğlu, gelen yanık kokusu üzerine mutfağa girince kızartma tavasının alev aldığını gördü. Hemen tavayı evin içinde yangın çıkmaması için ön tarafı camla kapatılmış balkona bırakan Tümsekoğlu, tavanın üzerine dökmek için çeşmeden su almak istediği sırada balkonda duran ve gaz kaçıran piknik tüpü büyük bir gürültü ile patladı.

Patlamanın ardından balkonun cam ve çerçevesi aşağıya düştü. Şans eseri o sırada yoldan geçen olmaması olası bir yaralamayı önledi. Olay sonrası büyük şok yaşayan Tümsekoğlu da patlamayı yara almadan atlattı. Çıkan yangın ise itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Soruşturma sürüyor.

Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ), (DHA)

Haberin Devamı