Spor Patrice Evra'da son çok yakın

Patrice Evra'da son çok yakın

Paylaş
Patrice Evra'da son çok yakın

Galatasaraylı yöneticilerle Patrice Evra’nın menaceri Pastorello arasındaki görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor. Tarafların son pürüzleri gidermek için masaya oturduğu ve resmi anlaşmanın artık an meselesi olduğu belirtiliyor.

Cim Bom’da Patrice Evra transferi tamamlanmak üzere. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, 36 yaşındaki futbolcunun menaceri Pastorello ile yaptığı görüşmeler devam ediyor. Tarafların son pürüzleri gidermek için masaya oturduğu ve artık resmi anlaşmanın an meselesi olduğu belirtiliyor.

Galatasaray, Evra transferini 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllığına bitirecek. Oyuncunun toplam maliyeti büyük ihtimalle 2.5 milyon Euro civarında olacak. Cim Bom, boşta olan tecrübeli futbolcu için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

SIRADA ASAMOAH VAR


Galatasaray, Evra’nın transferini bitirdikten sonra da Asamoah konusunda çalışmaları sürdürecek. Eğer Juventus bu transfere devre arasında izin vermezse, taraflar şimdi anlaşıp, sezon sonunda işi bedelsiz olarak bitirecek. Böylece Aslan yeni sezonda iki önemli ismi bedavaya kadrosuna katmış olacak.

Fanatik

Haberin Devamı