Gündem Patrondan 'köle'ye meydan dayağı

Patrondan 'köle'ye meydan dayağı

Paylaş
Patrondan 'köle'ye meydan dayağı

Kredi kartından 30 bin TL çeken muavinini bağlayıp sokakta gezdire gezdire döven patronu polis sadece izledi!

Trabzonlu işletmeci Köksal Gürsoy (44), 1 yıl önce otobüsünün mazot ve bakım ihtiyaçları için muavin Hakan Ç.'ye (25) kredi kartı teslim etti. Ç. son 6 ayda karttan, patrondan gizli 30 bin TL çekti. Bunu öğrenince çılgına dönen Gürsoy, Ç.'yi bağlayıp karakola döve döve götürdü. Vatandaş müdahale ederken, polis olayı sadece seyretti.

Haberin Devamı

150 METRELİK YOLDA DAYAK

Habertürk gazetesinde Kenan Taşkın ve Ali Zengin imzasıyla yayımlanan habere göre, Trabzon'da kendisine ait yolcu otobüsünde çalışan muavin tarafından kredi kartları kullanılarak yaklaşık 30 bin TL dolandırıldığını fark eden öfkeli patron, elini kolunu bağladığı genci tekme tokat ve yumrukla dövdü.

Otobüsten indirdiği genci ellerini bağladığı iple çekip, zaman zaman da darp ederek yaklaşık 150 metre götüren patron, iki polis noktası geçti. Bu sırada olayı gören bazı vatandaşlar öfkeli adama müdahale etti, polislerin ise müdahale etmek yerine olayı izlemekle yetinmesi dikkat çekti. Muavini karakola teslim eden patron, daha sonra "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlamasıyla gözaltına alındı.

Haberin Devamı

POLİSLER ÇAY İÇEREK İZLEDİ

İddiaya göre şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan Köksal Gürsoy'a ait otobüste muavin olarak çalışan Hakan Ç. (25), araca yakıt alırken kullanılan ve otobüste bulunan patronunun kredi kartından değişik tarihlerde yaklaşık 30 bin TL para çekti. Son dönemlerde kredi kartı borcunun arttığını fark eden Gürsoy, yaptığı araştırmada kartından para çekildiğini belirledi. Bankada yaptığı araştırmada, güvenlik kamerası görüntülerinden para çeken kişinin muavini Hakan Ç. olduğunu gördü.

HERKES YÜZÜNE TÜKÜRSÜN!

Gürsoy, İstanbul dönüşünde Trabzon terminaline gelen muavin Hakan Ç.'yi, yolcular indikten sonra otobüsün içine kapatıp ellerini bağlayarak darp etti. Ardından genci otobüsten indirerek elini bağladığı ipten çekerek, zaman zaman da tokatlayıp yumruklayarak terminal meydanına getirdi. Gürsoy, "Buna ekmek veriyorum, karnını doyuruyorum, o beni soyuyor, herkesin bunun yüzüne tükürmesini istiyorum" diye bağırarak, elleri bağlı genci tartakladı. Bu sırada bazı vatandaşlar Gürsoy'a müdahale etmek istedi. Buna tepki gösteren Gürsoy ise cep telefonundan polisi arayıp durumu anlattı. Yaklaşık 150 metre boyunca süren yürüyüş sırasında, önce Önleyici Hizmetler Birimi'nin, ardından da terminal içindeki polis noktasının önünden geçen Gürsoy'a polislerin müdahale etmemesi ve çay içerek olayı izlemesi şaşkınlık yarattı.

Gürsoy, Hakan Ç.'yi polise teslim ederken, kendisi de "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlamasıyla gözaltına alındı. "Ben kaçmaması için ellerini bağladım, sinirli olduğum için de birkaç tokat attım. Başka bir niyetim yoktu" diyen Gürsoy, geceyi emniyette geçirdikten sonra serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

MUAVİN DE SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Gözaltına alınan muavin Hakan Ç. ise emniyette, kendisine gösterilen ATM'deki güvenlik kamerası görüntülerini izleyince suçunu itiraf etti. Yaptığından pişman olduğunu söyledi. Zanlının, özellikle 19.10.2009 tarihinde saat 23.02 ile 23.05 arasında toplam 2 bin 60 TL çekmesi, yaptığı dolandırıcılığın ortaya çıkmasına sebep olduğu öğrenildi. Zanlının bu şekilde 6 ay içerisinde yaklaşık 30 bin TL para çektiği iddia edildi.

(Habertürk)