Gündem Patronunu öldürüp cesedini ahıra gömdü

Patronunu öldürüp cesedini ahıra gömdü

Paylaş
Patronunu öldürüp cesedini ahıra gömdü

Patronunu öldürüp cesedini ahıra gömdü

Kahramanmaraş’ta kendisinden yaklaşık 2 aydır haber alınamayan 44 yaşındaki Mehmet Görgülü’nün, yanında çalışan işçisi 25 yaşındaki Bahri Karakaya tarafından öldürülerek evinin bitişiğindeki ahıra gömdüğü ortaya çıktı.

İstasyon Mahallesi’nde oturan ve 2 aydır kayıp olan hayvan tüccarı Mehmet Görgülü’nün cinayete kurban gitmiş olması ihtimali üzerine harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yanında işçi olarak çalışan Bahri Karakaya’yı takibe aldı. Hayvan satıcısı gibi davranıp, şüpheliyle irtibata geçen polisin yaptığı çalışmanın ardından Bahri Karakaya, Mehmet Görgülü’yü öldürdüğünü itiraf etti. Karakaya’nın ilk ifadesinde Görgülü’yü tabanca ile öldürüp, evinin ahırına gömdüğünü söylediği ve "Ben onu öldürmeseydim, o beni öldürecekti" dediği belirtildi.

Bunun üzerine belirtilen yere gelen polis, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından Mehmet Görgülü’nün cesedini, gömüldüğü yerden çıkarttı. Başında kurşun izi bulunan cesedin kokmaması için kireçlendiği ve 1.5 metre derinliğinde bir çukura gömüldüğü belirlendi. Cumhuriyet Savcısı ve ekiplerin yaptığı çalışmanın ardından ceset, otopsi için Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Komşuları, cinayete kurban giden Mehmet Görgülü’den yaklaşık 2 aydır haber alamadıklarını söylerken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.