Türkiye (Son Dakika) Patronuyla yatakta çırılçıplak ölü bulundu

Patronuyla yatakta çırılçıplak ölü bulundu

Paylaş
Patronuyla yatakta çırılçıplak ölü bulundu

İzmir'in Selçuk ilçesinde besi çiftliği sahibi Sevinç A., yanında çalışan Vedat C. ile villasında yatakta çırılçıplak ölü bulundu

Aslen Aydın'ın Kuşadası ilçesinden olan ve eşinden bir süre önce boşanan 2 kız çocuk babası Vedat C.'nin bir kaç gündür her zaman gittiği kahveye uğramaması ve telefonlarına cevap vermemesi üzerine arkadaşları durumdan şüphelendi.

Haberin Devamı

Arkadaşları durumu Vedat C.'nin Selçuk'ta yaşayan kızı Servet T.'ye (27) bildirdi. Servet T., babasının çalıştığı Kurudağ mevkisindeki besi çiftliğinde de olmadığını öğrendi. Bunun üzerine Servet T., dün saat 23.00 sıralarında, polislerle babasının zaman zaman bahçesinin bakımını yaptığı 4 yıldır yanında çalıştığı patronu Sevinç Atik'in İsabey Mahallesi, 2032 Sokak'taki dubleks villasına gitti.

CESETLER KOKMAYA BAŞLAMIŞ

Çilingir yardımıyla içeri girildiğinde ağır bir kokunun geldiği fark edildi. Kokunun geldiği yatak odasına giren polisler, Vedat C. ve Almanya'daki eşinden bir süre önce boşandığı belirtilen 2 kız çocuk annesi patronu Sevinç A.'nın yatakta çıplak halde cansız bedenleri ile karşılaştı.

Kokmuş olmasından bir kaç günlük olduğu sanılan cesetlerin üzerinde polis ve savcının yaptığı incelemede, herhangi bir kesici ve delici alet yarasına rastlanmadı. Olay yerindeki gerekli incelemelerin ardından Vedat C. ile Sevinç A.'nın cesetleri, kesin ölüm nedenlerinin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Haberin Devamı

DHA