Magazin Payitaht Abdülhamid 2.bölüm fragmanında şoke eden sahne!

Payitaht Abdülhamid 2.bölüm fragmanında şoke eden sahne!

Paylaş
Payitaht Abdülhamid 2.bölüm fragmanında şoke eden sahne!

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Payitaht Abdülhamid 2.bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümüyle büyük heyecan uyandıran dönem dizisi Payitaht Abdülhamid 2.bölüm fragmanı şoke etti

Dönem dizisi olarak seyirci ile buluşan ve ilk bölümüyle izleyenleri şaşırtmayı başaran Payitaht Abdülhamid 2.bölüm fragmanı yayınlandı.

Osmanlı İmparatorluğu'nun var olma mücadelesinin tarihe damgasını vurduğu ve 1876 yılında çıktığı tahtta 33 yıl kalarak, bu zorlu süreci ‘Ulu Hakan’ unvanıyla taçlandıran Sultan Abdülhamid Han’ın hayatını anlatan gerek oyuncu kadrosu gerekse tarihi dekor ve mekanlarıyla adından söz ettiren Payitaht Abdülhamid dizisinin 2. bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu.

Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt’un yer aldığı Payitaht Abdülhamid 2. bölümü 3 Mart Cuma günü itibariyle TRT 1 ekranlarında yerini alacak



ABDÜLHAMİD'DEN İNGİLİZ'E "TOKAT" GİBİ YANIT



TRT 1'de ilk bölümü ile geçtiğimiz akşam ekranlara gelen Payitaht-Abdülhamid dizisinde, Sultan Abdülhamid'in İngiliz elçiye attığı tokat geceye damga vurdu.

Sultan Abdülhamid, önüne Küdüs'ten geçmesi gereken demir yolu hattı haritası yerine, başka bir harita konunca, projenin sahibi İngiliz işadamına kızarak haritayı yırttı ve üzerine fırlattı.

"Bunun bedeli sizin için çok ağır olacak" diyen İngiliz'e Sultan Abdülhamid, "Senin çenenin bağı düşmüş" diyerek tokat attı.


Payitaht Abdülhamid'de nefes kesen sahne!


Haberin Devamı