Rauf Tamer Pazar kahvesi
HABERİ PAYLAŞ

Pazar kahvesi

Kılıçdaroğlu, Ekmel Bey için diyor ki: 57 ülkeyi yönetmiş adam. Ekmel Bey’in ne kadar değerli bir insan olduğunu bilir ve takdir ederim. Ancak 57 ülkeyi yönetme meselesini anlayamadım. Acaba diyorum, NATO ülkelerini de NATO Genel Sekreteri mi yönetiyor? Eğer öyleyse, BM’lerin tepesindeki zat, dünyanın patronu demektir. Pekala... Önce ateşkesi sağlasın bakalım.

[[HAFTAYA]]

Ekmel Bey’in 57 ülkeyi yönettiği bir def’a değil, birçok def’a söylenmiştir. Hatta 7-8 def’a. Çıkıp demesi lazımdı ki: - Estağfurullah, 57 ülkeyi yönetmedim, sadece koordinasyonu sağladım. Eh, bu da önemli bir şey. Önemli bir hizmet. Ama böyle bir düzeltme yok. 57 ülkeyi yönettiğini tevazuyla karışık o da kabul ediyor demektir. Bu durumda bize de kabul etmek’ten başka çare kalmıyor. Ekmel Bey ciddi insandır. Başkasına değil ben ona inanırım. Ancak 57 ülke aynı anda nasıl yönetilir, yine de çok merak ederim.

Haberin Devamı

Son bir not. Farkındasınızdır. Kur’an dahil, meydanlarda her türlü koz’a başvuruldu. Bir Atatürk eksikti, sonunda onun fotoğrafı da meydanlara indi... Sanki birbirlerinin alternatifiymiş gibi. Bir de diyorlar ki, Eski Türkiye- Yeni Türkiye. Yok canım. Burası sadece Türkiye.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder