Gündem 'Pazara gidiyorum' dedi bir daha dönmedi

'Pazara gidiyorum' dedi bir daha dönmedi

Paylaş
'Pazara gidiyorum' dedi bir daha dönmedi

2 çocuk annesi Ümran Ağiş, 34 gün önce 'Pazara gidiyorum' diyerek evden çıktı, bir daha dönmedi

Van'da 1 ay önce 'Pazara gidiyorum' diyerek evden ayrılan 2 çocuk annesi Ümran Ağiş’ten bir daha da haber alınamadı. Lütfe Ağiş çocuklarına sarılarak eşine, “Seni Seviyorum lütfen evine dön karıcım” diye çağrıda bulundu.

Van’nın Seyrantepe Mahallesi’nde yaşayan 2 çocuk annesi 26 yaşındaki Ümran Ağiş, geçen 7 Ocak tarihinde “pazara gidiyorum” diyerek evden ayrıldı. Eşi eve gelmeyince endişelenen işsiz Lütfü Ağış, aramalarından sonuç alamayınca durum güvenlik güçlerine bildirdi.

BİLEZİĞİ İÇİN Mİ KAÇIRILDI?

34 gündür kayıp eşi Ümran Ağiş bu süre içerisinde ne evini aradı, ne de bir haber yolladığı belirtildi. 2 çocuğuyla zor günler geçiren Lütfü Ağiş, eşiyle aralarında hiç bir sorunun yaşanmadığını söyledi. Agiş, “Eşim ile 10 yıl önce evlendik. Biri 8 yaşında Muhammet ve 4 yaşında Emre diye iki oğlumuz var. Karım ile aramızda hiçbir sorunumuz yoktu. Çok mutlu bir yaşantımız vardı. Habersiz gitmesi bizi çok endişelendiriyor. Eşimin kolunda iki bileziği vardı. Kaçırılmış da olabilir. Ben ve çocuklarım eşimi çok özlüyoruz. Eşimi çok seviyorum” dedi.

ANNEMİ ÇOK ÖZLEDİM

Annesini çok özlediğini belirten 8 yaşındaki Muhammet Ağiş ise her gün onun eve dönmüş olabileceği umuduyla okuldan eve geldiğini söyledi. Gözyaşlarına boğulan minik Muhammet, biran önce annesine kavuşmak istedğini belirterek, “Annem beni okula gönderiyordu. Şimdi ise tek başıma okula gidiyorum. Annemi çok özledim. Bulunduğu yerden gelmesini istiyorum” dedi.

Murat ÇAĞLAR/VAN, (DHA)

Haberin Devamı