Ekonomi 'Pazarları bedava' kampanyası

'Pazarları bedava' kampanyası

Paylaş
'Pazarları bedava' kampanyası

Türk Telekom'un, 'Ev Avantaj Akşam' ve 'Ev Avantaj Uzun' paketlerini kullananlar pazar günleri bedava konuşacak

Türk Telekom’un, "Ev Avantaj Akşam" ve "Ev Avantaj Uzun" paketlerini kullanan müşterilerinin pazar günleri şehir içi ve şehir dışı tüm aramalarda bedava konuşabileceği bildirildi.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "Ev Avantaj Akşam" ve "Ev Avantaj Uzun" paketlerindeki avantajların daha da genişletildiği ifade edilerek, Türk Telekom müşterilerinin, bu paket tarifelerdeki bedava dakikaları şehir içine ek olarak şehirler arası ev ve iş telefonu aramalarında da kullanabileceği kaydedildi.

Söz konusu paket tarifelerini kullanan müşterilerin pazar günü ev telefonuyla tüm gün şehir içi ve şehirler arası bedava konuşma imkanına sahip olacağı belirtilen açıklamada, "Ev Avantaj Akşam paket tarifesiyle, akşam 18.00’den sonraki gün sabah 08.00’e kadar şehir içi bedava konuşma imkanına sahipken, şimdi aynı zamanda şehirler arasını da aynı saatler arasında bedava arama imkanına kavuştu.

EVDEN CEBE DAKİKASI 6.5 KURUŞ

Ev Avantaj Uzun paketiyle ise 15 kuruş karşılığında tam bir saatlik şehir içi ev ve iş telefonu yönüne arama yapılabiliyor. Şimdi aynı şartlar, şehir içi aramalarına ek olarak şehirler arasına da taşınarak tarifenin avantajları genişletildi. Hem "Ev Avantaj Akşam" hem de "Ev Avantaj Uzun" paket tarifelerini kullanan Türk Telekom müşterileri, ayrıca tanınan imkan ile pazar günü tüm gün şehir içi ve şehirler arası bedava konuşma imkanına sahip oldu" denildi.

Açıklamada, hem "Ev Avantaj Akşam" hem de "Ev Avantaj Uzun" paket tarife kullanıcılarının, yıl sonuna kadar akşam 19.00’dan sabah 07.00’ye kadar kadar şehir içi ve şehirler arası bedava konuşma kampanyasından ve ev telefonundan cep telefonunu 30 Haziran 2010’a kadar tüm vergiler dahil dakikası 6.5 kuruşa arama avantajlarından da faydalanabileceği bildirildi.

AA

Haberin Devamı