Bilim - Teknoloji PC'niz hep güncel kalsın!
Paylaş
PC'niz hep güncel kalsın!

Windows altında yüklediğiniz yazılımlar hep güncel kalsın istiyorsanız, aradığınız çözüm içeride!

PC'nizdeki yazılımların yeni sürümlerini teker teker takip etmek çok da kolay bir iş olmasa gerek. Neyse ki bu işi sizin için yapan, hatta yazılımları otomatik olarak güncelleyen araçlar da var. Bunlardan en iyisi ise, kuşkusuz Ninite Updater. Bu araç ile Ninite'ın desteklediği yaklaşık 100 uygulamanın güncellenip güncellenmediğini izleyebiliyorsunuz.

Haberin Devamı

Ama hepsi bu kadar da değil... Windows'u baştan kuruyorsanız, özellikle de çok fazla Windows deneyiminiz yoksa, Ninite yine yardımınıza yetişebilir. Yüklemek istediğiniz uygulamaları seçin, herhangi bir sorguyla karşılaşmadan hepsini yükleyin. Updater ile uygulamaları izleyin ve güncellendiklerinde haberdar olun. Ninite, Flash, tarayıcılar, Java gibi güvenlik sorunlarına daha açık uygulamalar da içerdiğinden bir uygulama ile güncellemeleri takip etmeniz yerinde olacaktır.

Ninite Updater ücretsiz değil ve yıllık 9.99 dolar ödemenizi istiyor. Ancak bilgisayarınızın her zaman en güncel halde olmasını istiyorsanız ve bu iş için ayıracak fazla vaktiniz yoksa, vereceğiniz bu paraya değecektir.

Ninite Updater'ı buradan edinebilirsiniz.

Haberin Devamı

Resimlerle: Favori araçlarınızdaki 21 gizli özellik!

Kaynak: CHIP Online