Spor Pektemek'in gözü krallıkta

Pektemek'in gözü krallıkta

Paylaş
Pektemek'in gözü krallıkta

Beşiktaş'ın yeni transferi Mustafa Pektemek, "Bütün kupalara talibiz. Benim de kişisel olarak gol kralı olma hedefim var" dedi

Gençlerbirliği’nden 4 milyon euro karşılığında siyah beyaz beyazlı takıma transfer olan Mustafa Pektemek, tatilini geçirmek için memleketi Akyazı’ya gitti. Mustafa Pektemek, alt yapısında uzun süre oynadığı Akyazıspor Tesisleri’ni ziyaret etti.

Burada kendisini keşfeden ilk teknik direktörü olan 80 yaşındaki Naci Fazlıoğlu ile bulaşan Mustafa Pektemek, daha sonra alt yapıda bulunan küçük futbolcularla tek tek tanışıp sohbet etti. "Bu başarıyı nasıl yakaladın" sorusu üzerine, "’Ben de daha yolun başındayım" diyen Mustafa Pektemek, daha sonra şunları söyledi:

"Aramızdan pek yaş farkı yok. 22 yaşındayım. Sizin gibi buralardan geçtim. Buralarda yetiştim. Çok zor değil buralara gelmek, çalışmanız ve yaşamınıza dikkat etmeniz gerek. Düzenli bir şekilde çalışırsanız, benim bulunduğum yere gelebilirsiniz. En önemlisi ahlakınıza dikkat etmeniz gerekir. İnsanlar futbolcuda yeteneğin yanı sıra ahlaklı olmalarını da istiyor."

İLK 11'DE FORMA BULACAĞINA İNANIYOR

Beşiktaş’a transferine de değinen Mustafa Pektemek, kendisine ilk 11’de yer bulacağına inandığını vurgularken, "Teknik direktörüm Tayfur Havutçu, bana güvendiği için transfer oldum.

Kendisiyle de görüştüm. Forma şansımın olduğunu, bana güvendiğini söyledi. İlk önce takımın başarısı, takımla birlikte kendimin de basarısı önemli" dedi.

Amacının gol krallığı olduğunu da sözlerine ekleyen Mustafa Pektemek, "’Bütün kulvarlarda bütün kupalara talibiz. Kişisel olarak da gol kralı olma hedefim var" diye konuştu. Mustafa Pektemek, daha sonra alt yapıdaki futbolcularla pasta yiyerek sohbet etti.

Aziz GÜVENER/Alaattin ONUR

Haberin Devamı