Magazin Pembe mayonun intikamını alacak

Pembe mayonun intikamını alacak

Paylaş
Pembe mayonun intikamını alacak

Cemil İpekçi, pembe mayosuyla uğraşan medyadan intikamını, kuracağı internet sitesinde gazetecilerin kıyafet ve özel hayatını eleştirerek alacağını söyledi

Pembe intikam! Cemil İpekçi, geçen yaz pembe mayosuyla güneşlenirken fotoğraflarını çekip, eleştiri konusu yapanlardan rövanşı nasıl alacağını açıkladı. Ünlü modacı İpekçi, 19 Ocak'ta lansmanını yapacağı 'cemilipekci.com.tr' adlı yeni internet sitesinde medya dünyasını 'eğlenceli bir sürpriz'in beklediğini söyledi.

Haberin Devamı

Kamera bile aldım

İpekçi, web sitesinin içeriğini şöyle açıkladı: "Sitede yeni tasarımlarımın yanı sıra gazetecilerle ilgili haberler de olacak. Kim, ne renk mayo giymiş, kiminle aşk yaşıyor hepsini kendi sanal gazetemde yayınlayacağım. Bu yaz ilk renkli mayoyu giyen gazetecinin resmini de, kendi resmimin yanına koyacağım. Kamera bile aldım."

Yıllarca günah keçisi oldum şimdi sıra sizde!

Ünlü modacı Cemil İpekçi, 19 Ocak'ta Türk Böbrek Vakfı (TBV) yararına vereceği 'Monsieur Butterfly 2010' isimli defilesiyle ilgili bilgi verdiği basın toplantısında özel yaşantısıyla ilgili haber yapanlara böyle seslendi...

İlhamı geyşadan

Japon ve Türk kültürünü birleştirerek, swarovski taşlarla bezeli bir koleksiyon hazırladığını söyleyen İpekçi, "Japon geyşaları ve harem temasının birbirine çok yakın olduğunu keşfederek bir koleksiyon hazırladım. Hiç bu kadar yeni çağa yakın bir koleksiyon hazırlamamıştım. Bu defile, benim için de bir imtihan" diye konuştu.

Haberin Devamı

Gazeteciler haber olacak

Defileyle aynı gece, kendi internet sitesinin de tanıtımını yapacak olan İpekçi "Sitede, gazetecilerle ilgili haberler olacak. Onları da okuyabileceksiniz!" diye konuştu. Sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hangisi ne renk mayo giymiş, kiminle aşk yaşıyor sanal gazetemde takip edeceğiz. Bu yaz ilk renkli mayo giyen gazeteciyi, kendi resmimin yanına koyacağım. Yıllarca günah keçisi oldum. Şimdi bu günah keçiliğini paylaşmamız gerek" diyerek gazetecilere mesaj verdi.

Artık aşka yatırım yapmayacağım!

Kalbinden geçirdiği rahatsızlık nedeniyle stent takılan Cemil İpekçi, "Stent sonrası kişiliğim değişti. Bir an, hayat burada bitmiş, yeni bir şey yapamayacakmışım gibi hissettim. Artık aşka yatırım yapmak istemiyorum" dedi.

İpekçi, "Artık elbise yapmaktan çok sıkıldım. Daha önce sorsanız herkes memurum derdi. Şimdi etrafta o kadar çok moda tasarımcısı var ki. Artık giysilerimi farklı şovlarla sunacağım" diye konuştu.

SABAH