Türkiye (Son Dakika) Pendik'te akıllara durgunluk veren olay!

Pendik'te akıllara durgunluk veren olay!

Paylaş
Pendik'te akıllara durgunluk veren olay!

Akıllara durgunluk veren olay İstanbul Pendik'te meydana geldi. 2 hafta önce kavgada aldığı darbeler sonrası yere yığılan adamın üzerinden otomobil geçti. Adam mucize eseri hafif yaralandı; hatta ayağa bile kalkmaya çalıştı. O anlar ise bir amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kavgada yaralanan üzerinden de otomobil geçen Mert Yıldırım’ın savcılıkta verdiği ifadeye göre olay şöyle gelişti:

Pendik’te motosikletiyle seyir halinde olan Fahri Gümüş, aynı caddede ilerleyen otomobildeki 2 kişiyle tartışmaya başladı. Nedeni bilinmeyen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında motosikletin arkasında oturan Mert Yıldırım (27) da 2 kişinin saldırısına uğradı. Yıldırım, aldığı darbeler sonrası bayılarak yere yığıldı.

ÜZERİNDEN ARABA GEÇTİ

İşte tam bu anda akıllara durgunluk veren o olay yaşandı.



Yanı başında süren kavga nedeniyle panik yaşayan kadın sürücü, gaza dokundu ve yerde yatan Yıldırım’ın göğsünün üzerinden geçti.

Çevredekilerin uyarısı üzerine kadın hemen frene bastı. Mert Yıldırım aracın altından çıkarıldı; bir süre hareketsiz kaldı.

Saniyeler sonra da doğrulup ağaya kalkmaya çalıştı; ama çevredekiler buna engel oldu.

AYAĞA KALKIP YÜRÜDÜ

Yıldırım olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yıldırım’ı ezen kadın sürücü ise bir süre kendine gelemedi.

Mert Yıldırım hastanede tedavi altına alındı. Birkaç saat sonra da yürümeye başladı. Tüm bu yaşananlar da amatör kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Yıldırım’ın kaza sonrası boynu ve kollarında doku zedelenmesi; kaburgalarında da ezilme olduğu tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildiği öğrenildi.

Mert Yıldırım, kendini darp edenler ve üzerinden geçen kadın sürücüden şikayetçi oldu.

"BİR MUCİZE GERÇEKLEŞTİ"

Yıldırım’ın arkadaşı Nedim Hakkıtoprak yaşananları DHA’ya anlattı. Toprak, "Hemen geldik olay sonrası. Kanlar içindeydi. Hayatta olması mucize. Bir mucize gerçekleşti. Kaza sonrası ayağa kalkmaya da çalıştı" dedi.

DHA


Haberin Devamı