Yaşam Penisine silikon enjekte eden adam kendisine pantolon bulamıyor

Penisine silikon enjekte eden adam kendisine pantolon bulamıyor

Paylaş
Penisine silikon enjekte eden adam kendisine pantolon bulamıyor

Berlin'de yaşayan Micha Stunz isimli adam penisini büyütmek için silikon enjekte ettirdi ve şu anda penisi yaklaşık 3 kilo 175 gram ağırlığında. Stunz'un hayatı bu olayla birlikte tamamen değişti. Stunz en çok pantolon bulamamaktan şikayetçi

Genç adam bu haliyle bazı festivallere katılıyor. Vice.com isimli internet sitesine konuşan 45 yaşındaki Stunz, penisine silikon enjekte ettirmesinin sebebinin kendisini daha güzel hissetmek olmadığını sadece daha iyi hissettirdiğini söylüyor.

"SEKS HAYATIMI KOLAYLAŞTIRMADI AMA YATAKTA DAHA YARATICIYIM"

Birçok insan ise Stunz'un seks hayatını merak ediyor. Ancak kendisi bu şekilde seks yapmanın hayatını kolaylaştırmadığını aksine seksin imkansızlaştığını söylüyor. Bu durumun kendisini yatakta daha "yaratıcı" yaptığını belirten Micha Stunz, penisinin normal boyutların üstüne çıktığında kendisinin de artık normal bir seks hayatı olamayacağını bildiğini belirtiyor.



"İLK KEZ KENDİ KENDİME DENEMEYE BAŞLADIM"


Uzunca bir süre penisini bu boyutta büyütecek uzman arayan Stunz, en sonunda bir tıp öğrencisiyle anlaştığını ancak daha sonra Berlin'de bir doktorun kendisine eğer dikkatli olmazsa "enfeksiyon" riski taşıdığını söylüyor.

"Yanlış bir enjeksiyonda testislerini kaybetme riskim var. İlk kez 20 yıl önce denemeye başladım. İlk denemelerim sadece kendi kendimeydi. Kendimi çok iyi hissettim." dedi. Stunz, kadınların meme büyütmesi kadar kendisinin de penis büyütmesinin normal olduğunu belirtti. "Kadınlar yaptığında kimse bir şey söylemiyor ama erkekler yaptığında bu çok sıradışı bulunuyor. Umarım bu önyargı kısa zamanda değişir çünkü penisim gerçekten de o kadar büyük değil." dedi.

KENDİSİNE PANTOLON BULAMIYOR

Dışarıda genellikle bol şeyler giyerek dikkat çekmemeye çalıştığını söyleyen Stunz "Çok utangaç biriyim aslında. Ancak pantolon bulmak zor oluyor. Bir de kadınlar sadece erkekliğimle ilgileniyor. Bu da ilişkiler için büyük risk. Ancak bir süre geçirdikten sonra gerçekten sevip sevmediğini anlayabiliyorsun." dedi.

Haberin Devamı