Dünya Penisini ısırıp kopardı!

Penisini ısırıp kopardı!

Paylaş
Penisini ısırıp kopardı!

Moldova'da sadakatsiz koca karısını aldatmak için eşinin arkadaşını seçince olanlar oldu. Adam eşinin arkadaşına sarkıntılık edince kadın da adamın penisini ısırarak kopardı

Mirror gazetesinde yer alan habere göre, 53 yaşındaki Florin Ionita, karısı ve arkadaşlarıyla pikniğe gitti. Karısı, diğer arkadaşlarını arabayla evlerine bırakmaya gidince, Ionita karısının 24 yaşındaki karısının arkadaşıyla birlikte kaldı. Karısının arkadaşını cinsel ilişkiye girmeye zorlayan adam, pantolonunu indirip penisini çıkarınca kadın adamın penisini ısırdı.

Moldova'nın başkenti Chisinau'da bir parkta yaşanan olayda, Ionita, geri gelen karısını görünce pantolonu bileklerindeyken elleriyle cinsel organını kapatarak "Ambulans çağır, düşecek!" diye bağırarak yardım istedi. Karısı ne olduğunu sorunca olayı öğrendi.

49 yaşındaki Maria, kocasının her erkeğin yapmaya çalıştığı şeyi yaptığını ve onu affettiğini söyledi. Öte yandan, çağırdığı ambulansa parkın içinde açık bir yol tarifi yapmayan Maria, ambulans sürücülerine acele etmemelerini de söyledi. Maria'nın arkadaşı ise polise giderek Florin Ionita'yı şikayet etti.

Florin mahkum olursa, 5 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak. Genç kadın, polise Ionita'yı kendinden uzaklaştırmak için tek çare olarak bunu gördüğünü söyledi. Florin'in ise eşi Maria'ya, sadece iyi vakit geçirmek istediğini söylediği ifade edildi.

Haberin Devamı