Dünya Peri masalı

Peri masalı

Paylaş
Peri masalı

İngiliz Guy Barnett ülkesinde işsiz kalınca Kanada'ya gitti ve orada bir yatta çalışmaya başladı. Yat sahibinin kızı ile tanışan Barnett'in tüm hayatı değişti

8 YIL TAYFALIK YAPTI

İngiltere’de balıkçılık yapan Guy Barnett (35), 2002 yılında işsiz kaldı. İş bulmak için aynı yıl Kanada’ya giden Guy Barnett, ülkenin en büyük balıkçılık şirketlerinden birinin sahibi olan milyarder John Risley’in yatında çalışmaya başladı.

8 yıl boyunca burada tayfa olarak çalışan Guy Barnett milyarder yat sahibinin kızı Sarah Risley (35) ile tanıştı. Balıkçı Guy Barnett ve milyarder kızı Sarah Risley bir süre sonra aşk yaşamaya başladı.

BABA DA KARİDES SATMIŞ

Evlenme kararı alan çift, milyarder babanın lüks malikanesinde görkemli bir düğün yaptı. Milyarder baba, balıkçı damadına düğün hediyesi olarak 75 metre uzunluğunda 155 milyon dolarlık (230 milyon TL) bir yat aldı.

Milyarder baba John Risley’in iş hayatına karides satan bir dükkanda çalışarak başladığı, bu yüzden evliliğe karşı çıkmadığı öğrenildi. Çift, yeni yatlarında büyük bir parti verdi. Ardından da aynı yat ile balayına çıktı.

Haberin Devamı