Gündem Perşembe pazarından testere almış

Perşembe pazarından testere almış

Paylaş
Perşembe pazarından testere almış

Birlikte yaşadığı kadını testereyle doğrayıp buzdolabına koyan ve suçunu itiraf eden adamın ifadeleri tüyler ürpertti

Beyoğlu'ndaki testere cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 76 yaşındaki Burhan C.T'nin, polisteki ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

BURASI DA FETHİYE: ESKİ KOCASINI DOĞRADI

61 yaşındaki Neşide Dırmıkçı'yla 10 yıldır birlikte yaşadığını söyleyen Burhan C.T, 20 yıl önce eşinden boşandığı ve 3 çocuğunun olduğu belirtildi. Tekinliğ'in ifadesinde, "2000 yılında genelevden ayrıldıktan sonra tanıştık ve birlikte yaşamaya başladık. Sürekli içiyordu ve bana hakaretler ediyordu. Ayıldığında ise telefon edip tekrar beni çağrıyordu" dediği öğrenildi.

'SEN TANRI'YI BİLE KATİL EDERSİN'

Burhan C.T'nin cinayet gecesini ise şöyle anlattığı belirtildi: "Yine cuma günü aşırı alkollüydü. Bana hakaret edince kapıya yöneldim. Ancak elinde bıçakla yolumu kesti ve 'Beni terk edemezsin' dedi. Boğuşma sırasında bıçağı alarak öldürdüm. Bu sırada, 'Sen tanrıyı bile katil edersin' diye bağırdım. Cesetten kurtulmak için ise perşembe pazarında gidip 250 liraya motorlu testere aldım.

'CESET BUZDOLABINA SIĞMAYINCA...'



Testere ile ayak bileklerini ve sol kolunu kestim. Bunları buzdolabına koydum. Ancak ceset buzdolabına sığmayınca kokmaması için buzları kırarak cesedin üzerine koydum"

Burhan C.T, olayın ardından 3 gün boyunca eve gidip geldiğini ifade ederken , "Eve gidip geliyordum. Onu soran komşulara Akçay'a teyzesinin kızına gittiğini söylüyordum. Taksim'e gezmeye gittiğimde polis beni gözaltına aldı" şeklinde konuştuğu söylendi.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan Burhan C.T, vahşi cinayetin ardından 3 gün boyunca eve girip çıktı. Hiçbirşey olmamış gibi günlük yaşamına devam eden Burhan C.T, pazartesi günü evin yakınındaki bir manavın güvenlik kamerasına yansıdı. Burhan C.T'nin saat 16:13'de elinde bir poşetle evden çıkıp Cihangir'e doğru yürüdüğü görülüyor

KEDİ ÖLÜSÜ KOKUYOR SANMIŞLAR

Bu arada cinayetin sokak sessizlik hakim. Neşide Dırmıkçı'nın karşı komşusu Turan Turanlı, "Başı sıkıştığı zaman çalardı benim zilimi, bizden yardım isterdi. Bu olayda hiçbir ses duymadık.Yanında kalan adamla hergün kavga ediyorlardı. Sabaha kadar içiyorlardı" diye konuştu. Apartmanın saran kötü kokunun nedenini anlamak için etrafta kedi leşi aradıklarını söyleyen Turanlı, "Biz kedi ölüsü arıyoruz sağda solda, aklımıza öyle bir şey gelmedi. Parçaların bir kısmını dolaptan çıkardılar" şeklinde konuştu.

30 yıldır Kılıç Ali Mahallesi Muhtarlığı yapan Eşref Beyazıtlı, uzun yıllardır tanıdığı Neşide Dırmıkçı'nın geçerken selam verirdiğini belirtti. Beyazıtlı, "İyi bir insandı. Sessiz bir insandı. 30 yıldır muhtarım, 30 yıldır tanırım" dedi. Muhtar, Naşide Dırmıkçı'nın evde tek başına kayıtlı olduğunu, evde kayıtlı başka bir kişinin olmadığını da söyledi.

Mehmet AKTARAN - Özgür ALTUNCU - Tahsin LALE - İstanbul DHA

3