Bilim - Teknoloji Photoshop CS ve diğer CS'ler artık yok!
Paylaş
Photoshop CS ve diğer CS'ler artık yok!

Photoshop'u da içerisinde barındıran efsanevi Creative Suite paketi en sonunda tarih oldu!

Adobe, yaklaşık 10 sene önce ortaya çıkardığı dijital düzenleme yazılımı paketi Creative Suite'i tamamen bırakarak bulut tabanlı üyelik sistemine geçtiğini duyurdu. Üyelik sistemli Creative Cloud'da önemli güncellemeleri alabilmek için ayda 49.99 doları ödemeniz şart.

Haberin Devamı

Adobe, şu anki en güncel sürüm olan Creative Suite 6'nın sadece internetten satılmaya devam edileceğini söylüyor. Yazılıma gelecek güncellemeler Creative Suite 6.5, 6.6 olarak adlandırılmak yerine yeni "CC" sürümleri olarak anılacak. Bunlar arasında Photoshop CC, Dreamweaver CC, Illustrator CC, Premiere Pro CC, Illustrator CC, InDesign CC ve fazlası var.

CS3 ve sonrasını kullananlar, Creative Cloud'u bir sene boyunca ayda 29.99 dolarlık indirimli fiyattan edinebilecekler. Tek uygulama için ayda 19.99 dolar ödemeniz gerekirken tüm paket için ayda 49.99 doları gözden çıkarmanız gerekecek.

Varolan Creative Cloud uygulamaları, yenileriyle 17 Haziran'da yer değiştirecek. Adobe'un bulut üyelik sistemini şart koşması normal kullanıcılara kullanımı kolay işlevleri sunarak avantaj sağlasa da, profesyonel kullanıcıları uzaklaştırabilir. Yazılım devinin kararının ne gibi bir etki oluşturacağını zaman gösterecek.

Haberin Devamı

Resimlerle: Photoshop hataları: Hatalı resimlerin en kötüleri

Kaynak: CHIP Online