Spor Pienaar: Daha iyi olmalıyız

Pienaar: Daha iyi olmalıyız

Paylaş
Pienaar: Daha iyi olmalıyız

2010 Dünya Kupası'nın evsahibi Güney Afrika'nın başarılı oyuncusu Steven Pienaar, daha iyi oynamaları gerektiğini söyledi

2010 Dünya Kupası'nın ev sahibi Güney Afrika'nın başarılı orta saha oyuncusu Steven Pienaar Dünya Kupası'nda yer almaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

Steven Pienaar dünyanın en büyük turnuvasında mücadele edeceklerini kaydederek, "Şüphesiz dünyanın en iyi turnuvasında yer alacağız ve açılış karşılaşmasında Meksika ile karşılaşacağız" ifadelerini kullandı.

İyi futbol oynadıklarının altını çizen Güney Afrikalı futbolcu, "İyi oynuyoruz ama daha iyi oynayıp hayallerimizi gerçekleştirmeliyiz" dedi.

"KENDİM İÇİN DEĞİL ÜLKEM İÇİN OYNUYORUM"

Danimarka ile oynadıkları ve 1-0 galip geldikleri hazırlık maçında 50. kez milli takım forması giydiği hatırlatılan Pienaar, "Doğrusunu söylemek gerekirse kaç kez forma giydiğimi hiç saymadım ama benim için çok özel bir andı.

Çünkü ben kendim için değil ülkem için oynuyorum. Amacım takımıma yardımcı olmak ve takımımın daha iyi oynamasını sağlamak" şeklinde konuştu.

Hocası Carlos Alberto Parreira hakkında da görüş belirten yıldız futbolcu, "Takımda arkadaşlık ortamı yaratmaya çalışıyor ve bize tüm Afrikalılar için oynamamızı söylüyor" diyerek sözlerini tamamladı.

JOHANNESBURG/DHA

Haberin Devamı