Gündem Piknikte tecavüz

Piknikte tecavüz

Paylaş
Piknikte tecavüz

Piknikte tecavüz

Bursa’nın gittiği piknikte önce sevgilisi Ali S. (20) ardından da üç arkadaşının cinsel tacizine uğradığını söyleyen T.S. (20) adındaki genç kızın şikayeti üzerine, gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı.

Haberin Devamı

Dokuma atölyesinde işçi olarak çalışan Ali S. önceki gün sevgilisi T.S. ve erkek arkadaşları İsmail Ş. (20), Bilgin G. (20) ve Hüseyin A. (20) ile piknik yapmak için İnegöl İlçesi'ne gitti. Burada et mangal yapan 5 kişi alkol aldı. İddiaya göre T.S. ile ormanIık alana giden Ali S., boş bir kulübeye getirdiği sevgilisiyle ters ilişkiye girdi. Bu sırada Ali S. ve T.S.’yi takip eden İsmail Ş., Bilgin G. ve Hüseyin A. da genç kızla ters ilişkiye girdiler.

Piknik dönüşü Bursa’da Cumhuriyet Savcılığı’na giden T.S.’nin şikayeti üzerine 4 kişi polis tarafından yakalandı. Ali S. verdiği ifadede, “Onu çok seviyorum. Kendisiyle evleneceğim” dedi. Diğer zanlılar ise verdikleri ifadede alkollü olduklarını ve ne yaptıklarını bilmediklerini söylediler.

Haberin Devamı

Sorgulamalarının ardından cinsel taciz suçundan adliyeye çıkartılan 4 kişiden Ali S. ve Hüseyin A. tutuklanırken, diğerleri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.