Spor Pınar KSK kupaya veda etti

Pınar KSK kupaya veda etti

Paylaş
Pınar KSK kupaya veda etti

FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası çeyrek final ikinci maçında Rusya temsilcisi Saint Petersburg'a 89-71 mağlup olan Pınar Karşıyaka seride 2-0 geriye düşerek kupaya veda etti

İlk periyodu 19-21 geride kapatan yeşil-kırmızılı ekip devre arasına 43-43 berabere girmesine rağmen konuk ekibin etkili oyunu karşısında fazla tutunamayarak 3. periyodu 57-65 geride tamamladı.

Haberin Devamı

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında 8 yıl aradan sonra mücadele ettikleri Avrupa Kupalarında son 8 takım arasına kalarak ilk defa çeyrek final oynadıklarını belirten PINAR Karşıyaka Antrenörü Hakan Demir "Rakibimiz sezon başında EuroCup şampiyonluğu için kurulan bir takımdı. Çok kaliteli ve yüksek bütçeli bir ekip. Her iki maçta da elimizden geleni yaptık. Seriyi Rusya’daki maça uzatmak isterdik. Ancak olmadı" diye konuştu.

Konuk ekip Saint Petersburg Antrenörü Zvi Sherf ise Karşıyaka gibi güçlü bir takıma karşı galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Karşılaşmaya teknik ve savunma olarak çok iyi başladıklarını belirten Sherf, "İlk yarının son dakikaları hariç maçın temposu tamamen bizim elimizdeydi. Zor bir atmosferde galip geldik. PINAR Karşıyaka’ya Türkiye Ligi’nde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Oğuzhan BOYSAN / İZMİR, (DHA)