Spor Pique'den Rooney'e çağrı

Pique'den Rooney'e çağrı

Paylaş
Pique'den Rooney'e çağrı

Barcelona'nın ve İspanya milli takımının başarılı defans oyuncusu Gerard Pique, İngiliz yıldız Wayne Rooney'yi Barcelona'da oynamaya çağırdı

Manchester United'ın yeni menajeri David Moyes, Old Trafford'da yaptığı ilk basın toplantısında Rooney'nin takımdan ayrılması konusuna değinmişti.

İskoç teknik adam, durumu henüz netliğe bağlanmayan Rooney için, United kariyerinde mutlu ve de devam etmek isterse kendisiyle çalışmaktan keyif duyacağını belirtti.

Öte yandan İngiliz yıldızın takımdan ayrılmasına ilişkin bir yorum da Barcelonalı Pique'den geldi. İngiliz basınına konuşan Katalan stoper, 'Eğer Rooney Barcelona'ya katılırsa, ona Nou Camp'ta evindeymiş gibi hissedeceğinin garantisini veriririm.' diyerek olası transferden memnun olacağını belirtti.

Rooney'e karşı kariyerinde her zaman karşı takımda mücadele eden Pique, "Rooney'nin dünyadaki en iyi 3 futbolcudan biri olduğunu biliyorum ve onun adının dünya çapındaki oyuncular Ronaldo ve Messi ile beraber anılması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Haberin Devamı