Advertorial Pirelli’den yaza merhaba partisi
Sponsorlu

Pirelli’den yaza merhaba partisi


Paylaş
Pirelli’den yaza merhaba partisi

Havaların ısınmasıyla birlikte otomobil yolculukları da artıyor. Dünyanın en prestijli otomobil markalarının tercihi Pirelli de yaz lastikleri ürün ailesini çeşitli avantajlarla pazara sunuyor.

Türkiye’nin birçok bölgesinde otomobiller artık kış lastiklerine veda ediyor. Hava ve yol şartlarının değişmesiyle birlikte otomobil kullanıcıları da lastiklerini gözden geçirip güvenli ve ekonomik sürüş için önlemlerini almakta. Ülkemizin hava ve yol şartlarına göre en uygun lastik ürün grubuna sahip Pirelli de yaz lastiklerini çeşitli avantajlarla sunuyor. Markanın P Zero ailesi motor sporlarından elde ettiği bilgi ve tecrübeyi barındıran yüksek performans serisi olarak dikkat çekiyor. P Zero ailesi P Zero, P Zero System, P Zero Corsa System, P Zero Rosso, P Zero Nero GT desenlerinden oluşmakta. Bu lastikler araçlarından yüksek performans bekleyen tüketiciler tarafından oldukça ilgi görüyor.

Pirelli’den yaza merhaba partisi

Yüzde 30 daha fazla yol

Pirelli üst düzey yol tutuş performansı ve konfora bir arada ihtiyaç duyan üst segment araçlar kadar, orta ve alt segment araçlar için de kalite standartlarından ödün vermeden üretim yapıyor. Formula 1 başta olmak üzere sektörden toplanan zengin veri havuzu ve öncü Ar-Ge çalışmaları, fiyat performans değerlendirmelerinde üstün yol tutuş performansı ve dinamik sürüşe olanak tanıyan sırt desen tasarımı, zengin ebat ve Runflat lastik seçenekleri, yaz lastiği almak isteyen sürücülerin Pirelli’yi tercih etmesindeki başlıca nedenler. Cinturato adı verilen çevre dostu lastik serisi ve SUV (4x4) araçlar için sunulan Scorpion ailesi de markanın diğer seçenekler arasında yer almakta.

Fren mesafesini kısalttı

Yılda 15 bin km yol kat eden bir kişi Cinturato serisi bir lastik kullandığında diğer lastiklere göre yılda 150 kg daha az CO2 salınımı sağlıyor. Cinturato serisi yakıt tüketimini ve zararlı gazların çevreye yayılmasını yüzde 4 oranında azaltan ileri teknolojisi, yüzde 30 artırılmış km performansı ve yüzde 20 azaltılmış dönme direnciyle dikkat çekiyor. İzmit Fabrikasında üretilen Cinturato’nun ıslak zemin fren mesafesi yüzde 11 oranında azaltılmış.

Pirelli’den yaza merhaba partisi
Pirelli’nin iddialı ürünlerinden Scorpion Verde ise benzin tüketiminde şehiriçi sürüşlerde yüzde 3,9, otoyol ve şehiriçi kullanımının ortalamasında ise yüzde 3,4 oranında yakıt tasarrufu sağlıyor. Yüzde 20 oranında azaltılmış dönme direncine sahip bu lastik oldukça hafif bir yapıya sahip. Pirelli’nin 4x4 lastik serisi Scorpion ailesi Scropion ATR, Scorpion Verde, Scorpion Zero Assimetrico , Scorpion Verde All Season, Scorpion Zero All Season ve Scorpion A/T+, desenlerinden oluşmakta.

4 lastik alana yakıt hediye

Öte yandan 1 Nisan–15 Haziran 2018 tarihleri arasında Türkiye genelinde sadece kampanyaya katılan Pirelli Yetkili Satıcıları ve alt bayilerinden tek seferde 4 adet 16 jant ve üzeri Pirelli marka oto, SUV(4x4), hafif ticari araç yaz veya dört mevsim lastik satın alan tüketicilere yakıt kart hediye ediliyor. Kampanyaya başvuranlara 16 jant lastikler için 80 TL değerinde (KDV Dahil), 17 jant ve üzeri lastikleri için KDV dahil 200 TL değerinde Opet Yakıt Kart verilecek. Ayrıca Pirelli, tüketicilere Yapı Kredi Worldcard’a a özel peşin fiyatına 6 taksit fırsatı sunuyor.

Detaylar için tıklayın...