Spor Pirlo'nun yeni rotası Juventus

Pirlo'nun yeni rotası Juventus

Paylaş
Pirlo'nun yeni rotası Juventus

İtalyan futbolunun son dönemdeki en büyük yıldızlarından Andrea Pirlo'nun sezon sonunda Juventus'a transfer olacağı ileri sürüldü

AC Milan'ın sözleşmesi sezon sonunda biten tecrübeli orta saha oyuncusu Andrea Pirlo, gelecek sezon Juventus forması giyebilir.

Juventus'a yakın bir kaynak konu hakkında "Pirlo sezon sonunda Juventus'tan kesin olarak ayrılıyor. Milan ona yeni bir sözleşme önermedi ve önermeyi de düşünmüyor. Giuseppe Marotta ve Adriano Galliani bir araya gelip Pirlo hakkında konuştular." ifadelerini kullandı.

Bu iddiaları öne süren kişi sözlerine "Juventus hamlesini yaptı ve Milan'la görüşmelere başladı. Galliani de Torino'ya gidip Pirlo hakkında onlarla görüştü.

Pirlo'nun 3.5 milyon Euroluk yıllık ücreti Juventus için bir engel, fakat Pirlo bu ücretini 2.5 milyon Euro'ya indirirse siyah-beyazlılar onu kadrolarına katacaklar." şeklinde devam etti.

Fakat Pirlo'nun bir talibi daha var: Manchester City. Söz konusu kaynak bu konu hakkında ise "Manchester City söylentisi henüz çıktı ama Juventus bu transferde avantajlı. Juventus ve Milan birbirlerine yardım ettiklrei için, Galliani Pirlo'yu yazın Torino'ya yönlendirmek istiyor." şeklinde konuştu.

Goal.com

Haberin Devamı