Kültür - Sanat Pixies, nihayet!
Paylaş
Pixies, nihayet!

Alternatif rock efsanesi Pixies, Türkiye'deki sevenleriyle ilk kez Black Box Istanbul'da buluştu

Türkiye’nin ve İstanbul’un yeni canlı müzik mekanı Black Box Istanbul, önceki akşam Türk hayranlarının yıllardır canlı olarak görmeyi beklediği alternatif rock müziğinin dev grubu Pixies’i ağırladı. Pozitif Live organizasyonu ile gerçekleşen konserde otuz yıla yakın müzik kariyerlerinden bir seçki sunan Pixies, konseri izleyen 4 bin hayranına Black Box Istanbul’un üstün ses deneyimi eşliğinde unutulmaz bir akşam yaşattı.

İstanbul’un yeni müzik kutusu Black Box Istanbul’da Pozitif Live organizasyonu ile gerçekleşen Haziran ayı konserleri 90’lı yılların efsanesi ABD’li grup Pixies’in hafızalardan silinmeyecek performansı ile sona erdi. Ön grup olarak sahne alan Türk rock müziğinin yeni gruplarından The Ringo Jets de sert repertuarıyla müzikseverleri Pixies’e hazırladı. Açılışı “Wave” parçasıyla yapan Pixies, “Monkey Gone to Heaven”, “Caribou” ve “Debaser” gibi şarkılarını da seslendirdi. İzleyicilerin bis isteği üzerine tekrar sahneye çıkan grup, kapanışı “Where Is My Mind” ile yaptı.

Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Pixies konserinin bilet gelirleri “Soma İçin Müzik” organizasyonu kapsamında Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın Soma Gençlik Bursu aracılığıyla Soma’da hayatını kaybeden işçilerin ailelerine ve yakınlarına ulaştırılacak.

Haberin Devamı