Dünya Pizza beklerken sevişen çifte hapis cezası

Pizza beklerken sevişen çifte hapis cezası

Paylaş
Pizza beklerken sevişen çifte hapis cezası

Dünyaca ünlü bir pizza zincirinin lokantasına gidip pizza siparişi veren bir çift herkesin gözleri önünde sevişti. Gizli kamera kayıtlarına bakan yetkililer şikayette bulunurken, 18 dakikalık videoyu izleyen hakim çifti suçlu buldu ve hapis cezası verdi

İngiltere’de şubat ayında yaşanan olayda, Scarborough’daki bir pizza zincirine giden 28 yaşındaki Danielle Hurst ile 31 yaşındaki Craig Smith pizza siparişi verdi. Fakat çılgın çift, pizzayı beklerken insanların gözü önünde sevişmeye başladı.



30 santimetrelik pepperonili pizza siparişi veren çift, pizzayı beklerken bir anda ateşli şekilde öpüşmeye başladı. Hızını alamayan çift kimseye aldırmadan cinsel ilişkiye girdi. Kuryelerin pizzacıya girip çıkmasına aldırış etmeden sevişen çift, işleri bittikten sonra pizzayı aldı ve gitti.



Güvenlik kamerası kayıtlarının, pizzacıda çalışan bir kişinin Twitter hesabında paylaşılmasından sonra İngiliz polisi harekete geçti. Sözcü'nün aktardığına göre önceki gün mahkemeye çıkan çift, kamusal alanda müstehcen tavırlar sergilemekten ve kamu düzenini bozmaktan hapis cezası aldı. Çiftin son duruşması ekim ayında yapılacak ve çiftin alacağı hapis cezasının son hali netleşecek.


Haberin Devamı